20170517 Gendringen GWVV JO17 1 kampioen

Gisteravond is de JO17-1 van Gendringen/GWVV kampioen geworden in de 2e klasse. Ze wonnen de wedstrijd tegen Terborg JO17-1 overtuigend, alhoewel de start moeizaam was, want in de rust stond de JO17-1 nog tegen een 0-1 achterstand aan te kijken. Alhoewel ze in de eerste helft het betere van het spel hadden en genoeg kansen kregen om op voorsprong te komen was het Terborg die wel scoorde. In de 2e helft toonden ze veerkracht en was na de gelijkmaker door de snelle linksbuiten Wiebe Kok de ban gebroken en werd hierna ook snel de 2-1 gescoord door een fraaie combinatie door het midden waarbij Jell Immink de bal keurig langs de doelman schoof. Hierna was het de goed spelende Julian Katuin die twee keer door de verdediging van Terborg soleerde en zo de eindstand op 4-1 bracht. Met deze eindstand heeft de JO17-1 met nog 2 wedstrijden voor de boeg het kampioenschap in de 2e Klasse O binnengehaald. Een hele knappe prestatie van dit team, ook omdat ze bijna het gehele seizoen bovenaan hebben gestaan en de verschillen met de andere teams niet groot was.

Jongens en leiding van harte proficiat met dit behaalde resultaat!

Kijk hier naar de foto's van de kampioenswedstrijd.