En hoe? Na 93 minuten stond de 7-3 op het scorebord.
Na 20 minuten stond het al 4-0.  2e minuut, door middel van steekpass van Jelle Visser werd Cas de Neling weggestuurd. Cas werd onderuit getrokken binnen de 16 meter. De logische strafschop werd verzilverd door Niels Schweckhorst.  10e minuut, Ron Prinsen stuurt Jelle Visser weg die alleen voor de keeper koel blijft en weet te scoren. 18e minuut, uit een corner kopt Lars Hendrixen de bal terug op Niels Schweckhorst die snoeihard het net weet te vinden. 20e minuut, Jelle weet een breedtepass te onderscheppen en daarna via een lob de keeper van Loil fraai te verschalken.
Deze bliksemstart moest even verwerkt worden. De druk ging er wat af waardoor tegenstander Loil wat beter in het spel kon komen. Dit resulteerde in de 34e minuut ook tot de 4-1.
Na de rust veranderde het spelbeeld niet veel. GWVV kreeg direct 3 grote kansen die nu niet afgewerkt werden. In de 61e minuut viel echter uit het niets de 4-2. Het leek toch nog even spannend te worden.  Uit een voorzet van Cas de Neling wist Ron Prinsen in de 74e minuut aan alle onzekerheid een einde te maken door de 5-2 binnen te schieten.  In de 87e minuut weet Loil toch weer te scoren 5-3.  Drie minuten later stond het echter alweer 7-3 nadat eerst Jochem Geerts met een perfecte voorzet Ron Prinsen weet te bereiken die de 6-3 weet te scoren. De 7-3 kwam op naam van Thomas Wissing die na voorbereidend werk van Cas de Neling en een foutje van de Loilse doelman er als de kippen bij was en de 7-3 liet aantekenen.
Ondanks deze broodnodige overwinning is de “dreiging” van nacompetitie nog steeds aanwezig.  Dus mannen in de uitwedstrijd a.s zondag tegen Kilder nog 1 keer VOLLE BAK.  Aanvang 14.00 uur.

In deze wedstrijd werd afscheid genomen van twee coryfeën van GWVV 1. Jacco te Kaat die op 40-jarige leeftijd een punt zet achter zijn jarenlange inzet bij GWVV 1. Gelukkig blijft hij nog actief en gaat hij volgend seizoen spelen bij GWVV 2. De 2e man die GWVV 1 gaat verlaten is Chiel le Comte. Chiel die in het seizoen 2009-2010 overkwam van SDOUC naar GWVV en vanaf die tijd een vaste waarde was voor GWVV 1. Wij bedanken Jacco en Chiel voor hun inzet bij GWVV 1.

Heel toepasselijk waren de kinderen van de afscheidnemers deze wedstrijd de pupillen van de week.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.

Foto's pupillen van de week Pip le Comte en Sep te Kaat.