Vanmiddag heeft het 1e elftal in Achter Drempt tegen HC'03 niet kunnen overtuigen. Het eerste kwartier tasten beide ploegen elkaar af en was het HC'03 die de wedstrijd naar zich toe trok. Dit resulteerde in de 20e minuut tot de 1-0. De bal wordt in de GWVV defensie niet goed beoordeeld waardoor Wiebe van Doren van HC'03 zijn kans ziet en de bal door het midden in de goal schiet. In 27e minuut komt GWVV goed weg nadat een hoge bal vanaf links net naast het doel wordt gekopt. Ook in de 33e minuut weet Sven te Kaat een gevaarlijke bal die wordt voorgezet door Tom Haggeman te onderscheppen waardoor erger wordt voorkomen. In de 33e minuut had GWVV op een gelijke stand kunnen komen maar de snoeiharde vrije trap van Niels Schweckhorst raakt de paal. In de 37e minuut maakt HC'03 de 2-0 waarbij de GWVV defensie niet vrij uitgaat, de uitkomende keeper Sven te Kaat kan de bal niet meer blokken met als gevolg de treffer. Nog maar een paar minuten later is het alweer raak en weet HC'03 te profiteren van het geklungel bij GWVV. 0-3. Voor rust weet GWVV de achterstand te verkleinen nadat een strakke cornerbal van Ron Prinsen door Cas de Neling wordt doorgekopt op de links vrij staande Jesse Peters die de bal onberispelijk binnen schiet.

In het begin van de 2e helft lijkt GWVV een offensief in te zetten om de achterstand teniet te gaan doen. Deze is echter van korte duur, een hoge bal vanaf rechts wordt in de 50e minuut in het zijnet gekopt door Cas de Neling en het schot in de 53e minuut van de zich vrijgespeelde Maik Jansen wordt gekeerd door de HC doelman. De eerste aanval in de 2e helft van HC'03 is meteen raak waardoor GWVV tegen een niet meer te achterhalen 4-1 achterstand aankijkt. Na het doelpunt van HC'03 was het een gelopen koers, en zo liet de wedstrijd zich ook aanzien. Verder dan een kans door een subtiele voetbeweging van Ron Prinsen waar de keeper het nodige werk mee had en een schot van Cas de Neling in de allerlaatste minuut kwam het dan ook niet.

Een wedstrijd die HC'03 al heel vroeg besliste en waar GWVV geen antwoord op kon vinden.

Volgende week zondag speelt GWVV de thuiswedstrijd tegen sv Loil, aanvang 14:00 uur.