Gisterenmiddag speelde ons  eerste elftal de uitwedstrijd in en tegen SC Westervoort. Nadat  de uitstekend fluitende scheidsrechter dhr. Van Rootseler uit Zevenaar  om 14.30 uur voor de aftrap had gefloten waren de eerste 20 minuten voor SC Westervoort.  In de 8e minuut was het echter Cas de Neling die na goed doorzetten een enorme kans kreeg. Hij schoot oog in oog met de keeper net naast.  Nadat GWVV langzaam meer grip kreeg op het middenveld was het in de 20e minuut wederom Cas die alleen voor de keeper kwam. Deze keer mikte hij echter aan de andere kant naast het doel.  In de 30e minuut was het wel raak. Na een uitstekende steekpass van Merijn van Arragon kon Ron Prinsen alleen op de keeper af. Ron wist wel raad met deze kans en scoorde de 0-1.  In de 36e minuut had de 0-2 op het scorebord kunnen staan na een mooie aanval tussen Dominiek Seinhorst  en Ron Prinsen. Het schot van Ron werd echter vakkundig door de keeper van Westervoort uit de kruising geranseld.  Qua doelkansen stelde SC Westervoort daar de eerste helft niet veel tegenover. Na rust was het SC Westervoort dat in de 50e 1-1 scoorde nadat  een diepe bal door de spits goed werd beoordeeld en hij de bal koeltjes langs Casper Bussink wist te schieten. GWVV was niet van slag en ging op zoek naar de overwinning. In de 65e minuut schiet Chiel le Comte op de lat na een scrimmage. In de 68e minuut wordt een schot van Ron Prinsen door de keeper onder uit de hoek gewerkt. In de 69e minuut wordt een kopbal van Dominiek Seinhorst uit een corner van de lijn gehaald. Kansen genoeg echter zoals zo vaak in het voetbal valt de goal dan aan de andere kant. Uit een corner wordt in de 77e minuut de 2-1 binnengekopt. Het leek er even op dat de zege naar SC Westervoort zou gaan. Invaller Jochem Geerts weet echter in de 93e minuut de meer dan terechte gelijkmaker binnen te schieten.  Hierdoor werd het 9e gelijke spel van dit seizoen behaald.

A.s zondag om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen vv Doetinchem.