Vanmiddag heeft het 1e elftal van GWVV met 2-1 verloren van hekkensluiter Etten 1. Het duel was deze middag niet echt hoogstaand. In de 1e helft werden door de beide teams weinig kansen gecreëerd. In de 14e minuut was het Etten die een klein kansje kreeg nadat een speler aan de linkerzijde de bal kreeg na een handig overstapje van de Etten spits. De bal werd echter door de bewuste speler hoog over geschoten. GWVV krijgt in de 30e minuut een klein kansje nadat Ron Prinsen de bal vanaf links in de doelmond brengt maar Niels Schweckhorst net niet wordt bereikt waardoor de keeper makkelijk kan onderscheppen. Meteen na deze actie wordt aan GWVV zijde een defensieve fout gemaakt waardoor Etten op voorsprong kan komen 0-1. GWVV is hierna even de weg kwijt en ziet ook in de 34e minuut door rommelig uitverdedigen de bal bij een Etten speler belanden die vervolgens met een actie de defensie van GWVV op het verkeerde been zet en de bal binnen kan schieten. Ruststand 2-0.

In de 2e helft komt GWVV iets meer aan het voetballen toe doordat enkele positiewisselingen zijn doorgevoerd. Toch is Etten tot 2x toe in de 48e minuut gevaarlijk. GWVV brengt vervolgens de bal van rechts achteruit hoog in die net achter de Ettense verdedigingslinie valt waar Niels Schweckhorst slim gebruik van maakt en makkelijk binnen kan schieten. 2-1. Kort hierna heeft de ingevallen Jochem Geerts een kans maar zijn schot belandt naast het doel. In de 62e minuut weet keeper Casper Bussink GWVV te behoeden voor een 3-1 achterstand door een knappe save uit te voeren. In het einde van het duel voert GWVV de druk op maar wordt een doelpunt afgekeurd en wordt de kans van de diep gestuurde Ron Prinsen gered door de Etten goalie. Hierdoor verliest GWVV van Etten met 2-1 in een rommelig duel. Etten pakt met deze zege drie belangrijke punten.

Volgende week zondag speelt GWVV in Angerlo tegen Angerlo Vooruit aanvang 14:00 uur.