Met prachtig weer wordt de wedstrijd iets later begonnen, in verband met een lange minuut stilte wegens het overlijden van het oudste lid van GWVV Ali Mulder. De 1e helft gaat gelijk op, over en weer wat kleine kansjes. In de 35e minuut een zeer goede save van Sven te Kaat. 5 Minuten later een strakke indraaiende vrije trap van Dirk Jansen, via de kluts raakt Chiel le Comte de bal, die net over gaat. Kort daarna een corner van Dirk Jansen, nu gaat het Chiel le Comte wel goed af, hij scoort de 1-0. Net voor rust een vrije trap voor VIOD, zeer strak genomen door Lex Overbeek via de paal voorlangs en aangeraakt door een GWVV’er: corner. Hieruit valt de 1-1 , een speler van VIOD staat geheel vrij om binnen te tikken. De 2e helft begint GWVV zeer fel en goed vanaf het fluitsignaal. Niels Schweckhorst en Cas de Neling laten diverse kansen liggen om uit te lopen. In de 60e minuut scoort VIOD de 1-2 uit het niets. Daarna was het GWVV om de verdiende gelijkmaker te scoren, deze viel dan ook in de 80e minuut uit een voorzet van Ron, strak ingekopt door Dion Mulder. Dion, de kleinzoon van Ali, een wel hele bijzondere treffer en de dik verdiende gelijkmaker! Misschien wel iets te weinig, maar toch van koploper VIOD een punt afgesnoept.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.