Zondag 8 januari jl. heeft zoals inmiddels te doen gebruikelijk de nieuwjaarsbijeenkomst weer plaats gevonden. 's Morgens konden de actieve leden deelnemen aan het Snerttoernooi, waarvoor het weer dit jaar uitermate goed meewerkte. Koud en guur,  dus goed weer voor de snert. Met vier teams werd er een halve competitie afgewerkt en kon daarna de balans worden opgemaakt wie zich winnaar mocht noemen. Hierna kon men zich in het dorpshuus te goed doen aan Snert of tomatensoep. Kijk hier voor de foto's van het snerttoernooi.Winnend team 2017

Voorzitter aan het woordNa de actieve morgen was het tijd om elkaar de beste wensen te wensen voor 2017. Om kwart over één trad voorzitter Jan Aalders aan voor zijn nieuwjaarstoespraak. Hierbij werden de prestaties van de elftallen en de gehouden activiteiten van 2016 nog eens gememoreerd en kon gezegd worden dat 2016 voor GWVV de boeken in gaat als een heel moeilijk jaar. Ondanks de knappe promotie van het eerste elftal naar de 4e klasse overschaduwde het overlijden van enkele leden het jaar 2016. Ook het zware auto ongeval op weg voor de promotiewedstrijd tegen DEO heeft een behoorlijke impact gehad op de vereniging. Voor GWVV is te hopen dat 2017 in dat opzicht bespaard mag blijven voor dat soort narigheden. Gezien de prestaties tot nu toe voor zowel de jeugd als bij de senioren begint 2017 sportief gezien goed. De voorzitter wenste iedereen dan ook een heel goed sportief maar vooral gezond 2017 toe.

Na de woorden van de voorzitter nam sponsorcommissie lid Freek van Arragon plaats achter het spreekgestoelte om een woordje te richten aan allen. In overleg met Angela Schwartz is na het overlijden van Gerard Schwartz besloten het GWVV hoofdsponsorschap met Schwartz Dienstverlening per 1 januari te beëindigen. Schwartz Dienstverlening is drie jaar lang trouw GWVV sponsor geweest. Dank aan de familie Schwartz, voor de sponsoring in de afgelopen jaren. Gelukkig heeft de sponsorcommissie Autobedrijf Geert Stevering bereidt gevonden om het contract per 1 januari met 3 jaar te verlengen. De aanvoerder en keepers van het 1e elftal konden dan ook trots de nieuwe tenues aan de aanwezigen tonen.

Geert en Els SteveringEls en Geert Stevering werden door de sponsorcommissie extra in het zonnetje gezet voor hun bereidheid om de hoofdsponsoring bij GWVV alleen voort te zetten. Zij kregen een mooi ingelijste GWVV shirt voor in hun autobedrijf, waarbij de goede samenwerking Autobedrijf Geert Stevering en GWVV mooi tot uiting komt.

Tevens had de sponsorcommissie de mededeling dat Nordic Fire BV te Zeddam toegetreden is tot de ster-subsponsoren van GWVV. GWVV is hier erg blij mee want alles wat bij GWVV georganiseerd wordt brengt kosten met zich mee, zo kunnen er activiteiten bij GWVV worden georganiseerd en zorgen zij ervoor dat alle elftallen er netjes bij lopen. 

Verder was er deze middag plaats voor de jubilarissen. Het afgelopen jaar waren Ferdie van de Pavert (50 jaar lid), Bennie Bruins, Patrick Bouwman, Daan Kroesen, Marco van Remmen (allen 40 jaar lid) en Wim Klompenhouwee (25 jaar lid) de jubilarissen van de vereniging. Voor elke jubilaris had de voorzitter een persoonlijk woordje. Waarbij menig anekdote nog eens werden belicht. Ferdie 50 jaar lid

 

Kijk hier voor de foto's van de Nieuwjaarsbijeenkomst.

 

 

Na al de ophef over het gebruik van rubbergranulaat op kunstgrasvelden is na het verschijnen van het RIVM rapport duidelijk geworden dat het voetballen hierop geen direct gevaar op levert voor je gezondheid. De voorzitter was dan ook na bestuursoverleg verheugd om mede te delen dat vanaf per direct er door alle elftallen weer getraind en gespeeld kan worden op ons kunstgrasveld. (Zie links hieronder)

RIVM boodschappen rubber infill.pdf

Zie nieuws KNVB

Bekijk hier het rapport van de RIVM.

Onderzoek dat SGS heeft uitgevoerd aan het rubbergranulaat op het kunstgrasveld op de Buitenham

 

 

Delen