Vanmiddag heeft GWVV 1 met 2-2 gelijkgespeeld tegen HC'03. In de 1e helft was GWVV de betere ploeg en kwam HC'03 weinig aan aanvallen toe. Ook GWVV had weinig scoringsmogelijkheden, totdat in de 22e minuut Niels Schweckhorst rechts diep wordt weggestuurd en hij de bal voorlangs aan de meegelopen Cas de Neling geeft, die vervolgens in de draai binnenschiet. 1-0. Op slag van rust krijgen beide ploegen nog een mogelijkheid maar het schot van HC gaat net naast en Dion Mulder stuit na een goede combinatie op een HC verdediger waardoor de kans om zeep wordt geholpen.

In de 2e helft komt in de 56e minuut GWVV op een 2-0 voorsprong nadat Cas de Neling zich aan de linkerzijde goed vrij speelt en op rechts de vrijstaande Niels Schweckhorst vindt, die de bal vervolgens vanaf 20 meter diagonaal binnen schuift. 2-0. GWVV had hierna de voorsprong uit moeten bouwen, maar een redding van de HC goalie op een schot van Maik Jansen voorkomt dit. Hierna komt HC meer in z'n spel en gaat opportunistischer voetballen waardoor mogelijkheden ontstaan. Na enkele goede scoringsmogelijkheden wordt in de 77e minuut de bal vanaf de rechterzijde strak bij de 2e paal voorgezet en kan vrij worden binnengeschoten door Daan Koenders. Door de aansluittreffer weet HC nog een goed slotoffensief in te zetten en wordt eerst de bal nog door Niels Schweckhorst van de lijn gehaald, in de rebound wordt de bal via een carambole van GWVV spelers binnengeschoten door HC speler Joep Baars. 2-2. Gezien het wedstrijdbeeld over de hele wedstrijd genomen een terecht gelijkspel, waarbij GWVV dit slimmer uit had kunnen spelen. Eindstand 2-2.

Volgende week speelt GWVV tegen Loil op sportpark de Korenakker te Loil.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.