Vanmiddag heeft GWVV 1 een gelijkspel behaald tegen Angerlo Vooruit. Angerlo was in de eerste helft veruit de meerdere. Toch waren de kansen schaars. In de 6e minuut werd een vrije trap net naast geschoten door Angerlo Vooruit. In de 17e minuut wordt een lage voorzet van Angerlo vanaf rechts verkeerd beoordeeld door keeper Sven te Kaat waardoor de bal bij de 2e paal terecht komt en vrij binnengeschoten kan worden. 0-1. In de 37e minuut voorkomt keeper Sven erger door een vrije trap uitstekend te pareren. In de 40e minuut wordt een voorzet vanaf rechts hoog in de GWVV doelmond gebracht waarbij door Angerlo vrij kan worden gekopt maar de bal net over het doel verdwijnt. In de 44e minuut had GWVV op gelijke hoogte kunnen komen, maar de bal die vanaf links hoog wordt voorgezet wordt door Niels Schweckhorst net naast het doel gekopt. GWVV komt ook na de rust onder druk te staan, de kansen worden door Angerlo niet goed afgewerkt mede door het goede optreden van Sven te Kaat. Toch komt GWVV beter in hun spel en ziet in de 59e minuut de bal in het zijnet belanden nadat de Angerlo goalie een bal door zijn handen laat glippen. In de 65e minuut wordt een GWVV schot vanaf de 2e lijn getoucheerd door de defensie van Angerlo en komt Angerlo hiermee goed weg. In de 79e minuut komt GWVV met tien man te staan nadat Ron Prinsen in de ogen van de scheidsrechter een slaande beweging maakte richting een Angerlo speler. Toch weet GWVV ondanks dat ze met 10 man staan wel druk te houden. In de 82e minuut weet Sven te Kaat een schot van afstand uitstekend tot cornerbal te verwerken waardoor GWVV op de been blijft. In de 84e min. wordt een bal vanaf rechts hoog ingebracht waarbij de Angerlo goalie niet goed timed en de bal voor de voeten van de inlopende Merijn van Arragon belandt en vrij binnen kan schieten. Al met al een bevochten gelijk spel waarmee GWVV blij mag zijn. Eindstand 1-1.

Volgende week speelt GWVV de derby tegen Ulftse Boys op het Oerseveld. Aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.