Vanmiddag heeft het 1e elftal een 0-2 voorsprong tegen Doetinchem 1 zien opgaan in een 2-2 gelijkspel. De 1e helft was GWVV in de eerste 25 minuten de betere partij en probeerde Doetinchem in de omschakeling het GWVV lastig te maken. Toch had GWVV dit goed onder controle en had zelfs GWVV al diverse malen op voorsprong kunnen staan. Doetinchem die kwetsbaar leek door de hoge bal vanuit achteren te hanteren kwam in de 7e minuut goed weg toen Niels Schweckhorst met een volley net naast het doel schoot. In de 11e minuut breekt Ron Prinsen op links door en geeft de bal voorlangs zodat de opkomende rechtsback Jesse Peters oog in oog komt te staan met de keeper, Jesse schiet de bal echter in de handen van de goalie. In de 15e minuut wordt een lange bal vanuit achteren uitstekend op rechts aan Niels Schweckhorst gegeven. Niels probeert de keeper te verschalken door een stiftbal, deze krijgt echter niet de juiste hoogte zodat het makkelijke prooi wordt voor de Doetinchemse goalie. Doetinchem komt pas in de 21-ste minuut toe aan de eerste serieuze kans door een schot die net naast gaat. Kort hierna geeft een Doetinchem speler keeper Sven te Kaat het nakijken maar kan Merijn van Arragon de bal net voor de doellijn tot corner verwerken. Hierna komt er een fase waar GWVV met de rug tegen de muur komt te staan en erg diep inzakt waardoor Doetinchem in de 32e, 34e en 36e minuut mogelijkheden krijgt maar Sven te Kaat telkens uitstekend weet te redden. Kort voor rust pakt GWVV de draad weer op en wordt een vrije trap vanaf links genomen door Maik Jansen hoog achter in de doelmond gebracht, in een mengeling van spelers kopt vervolgens Dion Mulder de bal diagonaal binnen. 0-1. GWVV had voor rust zo maar op 0-2 kunnen staan nadat Niels Schweckhorst een bal subtiel maar net over het doel schiet.

Na rust gaat Doetinchem op zoek naar de aansluittreffer waardoor GWVV meer ruimte krijgt om de score uit te breiden. Dit gebeurd dan ook nadat uit een mooie combinatie in het midden de bal wordt gespeeld op Dion Mulder die met een puntertje de bal in het doel kan brengen. 0-2. Na de 0-2 wordt de druk op GWVV opgevoerd en wordt in de 67e minuut de aansluittreffer gemaakt door Doetinchem. De linksbuiten geeft drie GWVV'ers het nakijken en schuift de bal voorlangs zodat het voor de spits een koud kunstje wordt om de bal binnen te tikken. GWVV gaat hierna enkele wissels brengen die het spel er niet beter op maken. In de 82e minuut wordt dan ook de gelijkmaker gemaakt die niet had kunnen uitblijven. De bal kan vrij door Doetinchem hoog worden voorgezet, deze wordt vervolgens binnengekopt. 2-2. Doetinchem gaat op zoek naar de 3-2 maar deze komt er echter niet, met geknepen billen haalt GWVV dan ook een 2-2 gelijkspel en haalt in Doetinchem het meest haalbare uit deze wedstrijd. Kort voor het einde van de wedstrijd komt Doetinchem nog met 10 man te staan, doordat een speler een 2e geel kaart ontvangt en de douches op kan gaan zoeken. Eindstand 2-2.

Volgende week speelt GWVV op de Buitenham tegen Angerlo Vooruit. aanvang 14:00 uur.