DSC 2407

Vandaag, dag 2 van de voetbaldagen zijn alle kids al weer ruim op tijd met een balletje op het veld te vinden. Sommigen iets minder soepel door de spierpijn van gisteren maar daar is na de warming-up al niets meer van te zien.

De trainersgroep heeft onder leiding van Jorik de spelersgroepen weer verdeeld en we kunnen starten. Het weer zit vooralsnog mee en we hopen het regenprogramma vandaag zo laat mogelijk op de dag , of liever helemaal niet te gebruiken.

Na de warming up komen er weer leuke spelvormen aan beurt afgewisseld met oefeningen waar je echt beter van gaat voetballen. De inzet is steeds enorm. Er wordt sportief gespeeld en we halen er alles uit.

De pauze is dan ook verdiend, de boterhammen en de mandarijntjes van de JUMBO staan klaar in het dorpshuus en worden genuttigd. Er wordt aanzienlijk meer gegeten dan de 1e dag, maar gelukkig er is genoeg in huis.

Hierna komen ook de fun-games en de partij-vormen aan bod. En we kunnen nog steeds naar buiten………lekker.

Fanatiek tot en met de laatste oefenvorm zegt alles over de groep kinderen die in de vakantie gekozen heeft om lekker met voetbal bezig te zijn. Hierdoor is het voor zowel de jonge als de “oude” trainers dan ook een gezellige dag. De afsluiting van vandaag is een voetbalkwis op het scherm binnen. Ronald en Frank de Boer laten diverse filmfragmenten zien en hebben hier vragen over.

Veel fragmenten worden herkend maar de vragen zijn soms best lastig. Toch hebben veel kinderen een goede score, en mogen de prijswinnaars van de kwis weer een prijs in ontvangst nemen.

Voor morgen staan de finales van de wedstrijdjes van maandag op het programma. Al het geleerde kunnen de kids dan goed gebruiken.

Hopelijk hoeven we dan het regenprogramma, net als vandaag, ook niet te gebruiken.

Groetjes,

Nelleke Wissing

Kijk hier naar de foto's van GWVV voetbaldagen dag 2.

Delen