GWVV voetbaldagen1Voetbaldagen v.v. G.W.V.V. dag 1

9.00 uur, De eerste voetballers komen enthousiast binnenstromen. Na het aanmelden en het in ontvangst nemen van het welkomstasje, kunnen ze zich gaan omkleden en een balletje trappen tot de opening van deze 3 mooie dagen. In de ochtend worden de voetballers al flink getest op hun conditie. Met rooie wangen en bezwete hoofden zijn we na de warming-up en 2 oefeningen alweer beland bij de kleine pauze. Wat een energie hebben ze allemaal! Na een slok ranja konden we er dus weer tegenaan. Bij de volgende oefeningen kwamen er al wat technieken bij kijken en konden ze de eerste punten scoren voor de ranglijst, behendigheid, snelheid en techniek werden hierbij op de proef gesteld. Ondertussen is de zon er ook tussendoor gekomen, perfect weer dus.

Lunchtijd, daar zaten er al een aantal op te wachten. Al was het gezellig druk. De grootste voetbalverhalen werden over en weer verteld. Nadat iedereen was uitgegeten, een spelletje, bandje omhoog of bandje omlaag (petje op, petje af). Dit werd beslist door een raadvraag. Na dit spelletje gaan de voetballers penalty’s trappen voor de bokalen. Daarna door met de rest van de oefeningen en de start van een toernooitje.

Tot nu toe gaat iedereen er met z’n volle 100% tegenaan en straalt het plezier van alle koppies af. Een top begin van deze 3 voetbaldagen bij G.W.V.V.!

Kijk hier voor de foto's van dag 1.

Paulien Verheij, buurtsportcoach

Helpgewoon Buurtsport

 

Delen