Vanmiddag heeft GWVV op de Buitenham met 1-1 gelijkgespeeld tegen sc Westervoort. In de 11e minuut wordt een doelpunt afgekeurd nadat een bal afkomstig door een schot van Maik Jansen wordt beroerd door de in buitenspel staande Niels Schweckhorst. In de 16e minuut komt GWVV op een 0-1 achterstand nadat de bal door miscommunicatie bij GWVV uit een kluts voor de voeten belandt bij een sc Westervoort speler en de 0-1 aantekent. In de 20e minuut krijgt Westervoort de kans op 0-2 maar in de afronding wordt gefaald. In de 24e minuut komt GWVV op 1-1 nadat Jacco te Kaat een pass door het midden aflevert en Niels Schweckhorst zich in een wirwar van spelers vrij weet te maken en binnen schiet. In de 27e minuut wordt een hoge bal gevolleerd door Ron Prinsen maar de bal verdwijnt in het zijnet. Hierna komt sc Westervoort met 10 man te staan nadat een speler met 2x geel van het veld wordt gezonden. In de 37e minuut ontstaat een miraculeuze situatie waarbij Niels Schweckhorst in een 1 op 1 situatie het de keeper lastig maakt en de keeper de bal bijna tot een eigen doelpunt verwerkt. Beide ploegen krijgen direct na de rust de kans op een voorsprong maar deze kansen worden niet verzilverd. De beste kans voor GWVV ontstaat in de 53e minuut nadat een bal over diverse schijven vanaf de 8 meter door Ron Prinsen vrij wordt gemaakt, maar het schot wordt uitstekend gepareerd door de Westervoort goalie. Ronde de 80e minuut heeft GWVV twee kansen maar ook hier weet de keeper beide malen te blokken. In deze fase had GWVV het voordeel naar zich toe moeten trekken want in de laatste 10 minuten weet Westervoort met de 10 man druk te zetten op de GWVV defensie dat leidt tot enkele kleine doelpogingen. Toch had GWVV de wedstrijd in de 85e minuut af kunnen maken de lob van Niels Schweckhorst na een lange bal vanuit achteren belandt naast het doel, de meegekomen Cas de Neling kan de bal net niet beroeren waardoor dat de stand op 1-1 blijft staan. Een wedstrijd waar beide partijen in sommige fases aanspraak hadden kunnen maken op de overwinning. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte deling van de punten. Einduitslag 1-1.

Volgende week speelt GWVV 1 om 14:00 de uitwedstrijd tegen de Sprinkhanen te Nieuwdijk.

Kijk hier voor de foto's van deze wedstrijd.