Onder leiding van scheidsrechter Benali werd er vanmiddag afgetrapt op sportpark De Buitenham in Varsselder tegen spcl. Lochem. In de 16e min was de 1e grote kans voor Gwvv. Cas de Neling schiet van afstand op de lat. Kort daarna is het weer Cas die de Lochem keeper met een knappe reflex ziet redden.

Direct na rust krijgt Lochem een terechte penalty. 0-1. Lochem is de 2e helft duidelijk de beter voetballende ploeg. In de 65e min valt van ruime afstand prachtig de 0-2. Gwvv is het volledig kwijt en mag van geluk spreken dat Lochem daarna nog maar 2x scoort. Eindstand 0-4.

Blijkt duidelijk dat onze Gwvv mannen de winterstop slecht verteerd hebben. Hopelijk brengt 2 weken rust met herstel en de juiste training het ritme en goede gevoel weer terug.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.