Gwvv heeft de derby thuis tegen v.v. Etten weten te winnen!

De 1e helft is makkelijk samen te vatten. Over en weer waren er wat kleine kansen.

De 2e helft gebeurde er genoeg.

Kort na rust trok Lars in een 1 op 1 situatie een doorgebroken speler onderuit. Daarbij had hij geluk dat de scheids het bij geel hield. In de 55e minuut komt er een discutabele pennalty voor Etten. 0-1. Het werd vrij onrustig op het veld van beide kanten. De scheidsrechter had het lastig om de gemoederen in deze derby in bedwang te houden. In de 70e minuut scoort Bart Rots met een kopbal, na een perfecte actie van Jochem Geerts. Na een uitstekende aanval over de rechterkant en een mooie voorzet van Justin Tempels kopt Jochem Geerts de 2-1 binnen. In de 85e minuut maakt Gwvv de 3-1 na wederom een kopbal, nu door Kris Hebbink.

Volgende week speelt Gwvv uit tegen Ad' 69 in Aalten.