20221113 JulianFrazer kopduelOok deze middag waren de weersomstandigheden uitstekend. Onder leiding van scheidsrechter Cakir uit Doetinchem werd er op een zonovergoten Buitenham afgetrapt. De 1e grote kans is voor Gwvv. Cas de Neling gaat alleen op de keeper af maar deze redt bekwaam. Kort daarna moet Gwvv keeper Casper Bussink 2x kort na elkaar zijn kwaliteiten tonen hetgeen hij bekwaam doet. Over en weer zijn er daarna grote kansen. Bart Rots heeft vervolgens 2 goede acties waarbij hij alleen voor de keeper komt. Hij schiet echter 2x recht op de keeper. In de 35e min kopt Cas de Neling op de lat uit een corner.

Na de rust gaat het heel snel. In de 1e min na rust wordt het 0-1. Kort daarna 1-1 door Dirk Jansen met een geweldig schot vanuit de corner. Kort daarop zelfs 2-1 door  een schot van Julian Frazer. Vijf min later is het echter alweer 2-2 . De grotere kansen en veldoverwicht tijdens deze 2e helft zijn voor Keijenburgse Boys.  Bart Rots heeft echter weer een individuele actie in huis, hij schiet helaas net naast. In de laatste minuut van deze open wedstrijd redt Gwvv keeper Casper Bussink een punt door in 1 op 1 situatie met de voet redding te brengen.

Al met al kon iedereen achteraf “leven” met deze puntendeling. Kijk hier voor de foto's van deze wedstrijd.

Volgende week gaat Gwvv naar Lievelde voor de uitwedstrijd tegen Erix.