EugeneLucassenErelidGWVVZaterdag 7 mei werd op het 50-Bal van GWVV Eugène Lucassen benoemt tot Erelid van G.W.V.V.. In de toespraak die voorzitter Freek van Arragon tot hem richtte, kwam duidelijk naar voren dat hij veel voor de club heeft gedaan en nog steeds doet. Eugène is 33 jaar lid en vervult al jaren de functie van wedstrijdsecretaris, ook is hij scheidsrechtercoördinator en heeft hij zitting in de Technische Commissie. Ook is hij actief geweest in het bestuur. Voor al deze bewezen diensten voor de club was dit voor het bestuur aanleiding om Eugène Lucassen te benoemen als Erelid van GWVV. Met een bijbehorende Oorkonde kreeg Eugène dan ook het Erelid speldje opgespeld. Voor Francis was er natuurlijk een bosje bloemen. Eugène proficiat.

Verder waren op deze toch wel bijzondere middag de huldigingen van de 25, 40 en 50-jarige GWVV jubilarissen waarvan er meerdere er ivm het coronatijdperk er al een jaartje over heen waren. Zij kregen het jubileumspeldje opgespeld door het bestuur van GWVV. Daarnaast werd er officieel afscheid genomen van voormalig voorzitter Jan Aalders die bij GWVV, 7 jaren de voorzittershamer hanteerde. Hij blijft actief in het GWVV-bestuur. 

Naast de huldigingen was er in de talkshow GWVV op1 aandacht voor de Vieftigclub waarbij presentator Sjoerd Weikamp met z'n sidekicker Freek van Arragon het promoteam een aantal vragen voorlegde. Ook schoof Vieftigclublid Rob van de Pavert aan om verhalen op te halen over de bijzondere 'uitjes' van de Vieftigclub. In het derde blok namen (ex)-redactieleden van clubblad De Boogbal plaats aan de tafel. Zij namen de toehoorders in vogelvlucht door 50 jaargangen Boogbal mee. Eén van de tafelgasten was ere-voorzitter Theo van Niersen die het onstaan van de Boogbal als redactielid heeft meegemaakt, samen met de ons ontvallen Arnold Versleijen waren zij als toenmalig jeugdbestuur de grondleggers van het graag gelezen clubblad. Op het einde van het blok werd Boogbalbezorger Jan Zweers in het zonnetje gezet vanwege dat hij 12,5 jaar de Boogbal rond brengt in Varsselder-Veldhunten

20220507 VoetbalproatIn het laatste blok Voetbalproat waren aanvoerder van de Graafschap Ted van de Pavert, huidig GWVV coach Edwin Grotenhuis en algemeen directeur van de Graafschap Hans Martijn Oostendorp de tafelgasten. Bij de Graafschap waren ze in goede stemming want op vrijdagavond werd het spelen van play-off wedstrijden behaald. Dit was dan ook van één van de gespreksonderwerpen. Ook werd de toekomst van de Graafschap en Ted tegen het licht gehouden en kon het publiek kritische vragen stellen aan de tafelgasten. Hans Martijn kon al wel verklappen dat Edwin Grotenhuis in ieder geval niet de nieuwe trainer van de Graafschap zou worden. De scheidend GWVV -coach gaat volgend seizoen aan de slag bij sc. Doesburg. Hij vertelde oa. over zijn afgelopen 5 seizoenen bij GWVV.

Tussen de blokken door werd de talkshow GWVV op1 muzikaal omlijst door Luc ten Brinck. Hij bracht oa. het Varsselders Volkslied Bernard van Patent ten gehore, wat voor de oudere aanwezigen als muziek in de oren klonk.

's Avonds speelde de band Achtung in het Dorpshuus die het publiek vermaakte.

Kijk hier naar de foto's van de talkshow GWVV op1.