Vergeleken met de wedstrijd van een maand geleden in Varsselder was de weerstand van GWVV ditmaal een stuk minder. Al in de 5e minuut wist een speler van FC Bergh het middenveld vrij over te steken waarna zijn inzet in eerste instantie door keeper Tim Jansen gestopt kon worden. De rebound was echter alsnog raak. Kort daarna kopte Robin Klompenhouwer uit een vrije trap op de kruissing. Dit was een fase waarin GWVV goed partij kon bieden aan FC Bergh. In de 20e minuut werd een lange bal achter de laatste linie van GWVV gelegd waarbij Tim enige twijfel leek te hebben bij het uitkomen waardoor hij met een lob verschalkt kon worden. Toch kreeg GWVV ook kansen waarbij Cas de Neling na het mistasten van de Berghse keeper tegen de paal schoot. In plaats van 2-1 wordt het echter direct hierna 3-0. Verdedigend werd er hierbij wel erg veel ruimte geboden. Dit was ook de ruststand.
Na rust werd het een vrij gezapig potje voetbal waarbij FC Bergh het wel “geloofde” en GWVV geen vuist kon maken. In de 64e minuut wist FC Bergh d.m.v. een steekpass de ruimte te vinden en de 4-0 te scoren. De goed ingevallen links buiten Julian Frazer wist met enkele acties en voorzetten nog voor wat gevaar te zorgen en raakte daarbij ook
1x de buitenkant van de paal. In de 87e minuut kwam FC Bergh zelfs op 5-0. Enigszins een geflatteerde maar wel terechte overwinning voor FC Bergh.

GWVV speelt volgende week zondag om 14.00 uur in en tegen vv Etten.