Vanmiddag heeft GWVV met 1-4 verloren van sc. Meddo. GWVV begon goed aan de wedstrijd, door oa. kansen van Bart Rots en Cas de Neling. In de 19e minuut is het keeper Sven te Kaat die nog redding brengt maar in de 25e minuut schiet Meddo wel raak, nadat eerst een schot na een steekpass wordt gestopt door Sven te Kaat maar in de rebound toch het nakijken heeft. 0-1. In de 33e minuut wordt een hoge bal vanaf links verkeerd ingeschat door de GWVV defensie zodat  de bal simpel binnengeschoten kan worden door Meddo. 0-2.  Meddo is op dat moment niet veel beter dan GWVV maar speelt effectiever en gaat zuiniger met de kansen om. In de 36e minuut had het zo maar 0-3 kunnen worden als door balverlies, de bal vanaf ongeveer de middenlijn op goal wordt geschoten en de bal maar net over gaat. Cas de Neling had na een doorbraak op rechts de 1-2 op de schoenen, maar zijn bal suisde maar rakelings over de rechter kruising. In de 42e minuut levert de kans voor sc Meddo weer een doelpunt op, als uit de rebound de 0-3 binnengeschoten wordt. GWVV schiet vervolgens in de 44e minuut een goed genomen vrij trap door Mike Oonk op doel, deze wordt vervolgens uitstekend gepareerd door de Meddo keeper. Toch weet GWVV nog voor rust een doelpunt te maken die voortkomt uit een penalty van Cas de Neling nadat Bart Rots wordt getackled binnen de zestien. 1-3.

Na de break wisselt GWVV en probeert met oa routenier Ron Prinsen de boel te forceren. Dit lijkt de eerste 10 minuten na rust ook te gaan lukken, maar gaande de wedstrijd vordert wordt het voetbal aan GWVV kant minder en lukt het sc Meddo om zich hier onderuit te spelen. Meteen na de rust krijgt GWVV een kans maar deze wordt in de drukte in de doelmond om zeep geholpen Ron Prinsen ziet zijn afgevuurde schot in de 57e minuut maar net langs gaan. Meddo ziet vervolgens een mogelijkheid na een vrije trap, tot 2x toe door Sven te Kaat gestopt worden. Aan Meddose zijde wordt in de 76e minuut een bal in de diepte gegeven die vervolgens uitstekend langs Sven geschoven wordt 1-4. GWVV heeft hierna geluk om nog niet verder op achterstand te komen als Meddo op de paal schiet. Hierna probeert GWVV nog wat, maar de kansen van Cas en Ron gaan er niet in. Ook de gegeven penalty, na een overtreding binnen de zestien op Dominiek Seinhorst wordt door Cas de Neling overgeschoten.

Een wedstrijd waar GWVV best mogelijkheden had maar sc Meddo effectiever met de kansen om ging en hiermee ook de verdiende overwinning behaalde, eindstand 1-4.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV-scMeddo.

Foto's pupil van de week was deze wedstrijd Owyn van Mulligen.