GWVV h9M4A6533eeft vanmiddag op de Buitenham in de bekerstrijd tegen vijfdeklasser sv Halle met 3-0 gewonnen. De 1e helft was GWVV veel sterker dan Halle. In de 1e minuut had GWVV al op een 1-0 voorsprong kunnen staan, ware het niet dat de bal op de lat belandde. In de 8e minuut was het wel raak, een perfecte voorzet van Lars Hendrixen vanaf links kon door de vrijstaande Bart Rots in het centrum binnengekopt worden. In de 11e minuut is het weer Bart Rots die op goal kopt maar deze gaat maar net voorlangs. Hierna is GWVV veel in balbezit maar kan tot aan de 25e minuut niet echt veel kansen creëren. In de 25e minuut gaat een kopbal van Cas de Neling maar rakelings over. In de 37e minuut schiet Cas de Neling wel raak als een goede combinatie in het centrum wordt opgezet en Cas de bal in de uiterste linkeronderhoek weet binnen te schuiven. 2-0. Kort voor rust krijgt Robin Klompenhouwer nog een mogelijkheid maar zijn schot gaat maar net voorlangs het doel heen. De 2e helft GWVV vertoont GWVV een ietswat rommeliger spel en weet Halle zo af en toe ook van zijn eigen doel af te spelen. GWVV krijgt in de 55e minuut een mogelijkheid als Cas de Neling de bal over schiet na een combinatie met Sam Overbeek. Ook het schot dat Jesse Peters in de 61e minuut afvuurt gaat de bal via de lat over het doel. In de 72e minuut komt GWVV op een 3-0 voorsprong als Bart Rots in het centrum een combinatie aangaat met Sam Overbeek, waarbij Bart de kans weet af te ronden. 3-0. De beduidend mindere 2e helft levert in de 84e minuut nog een kans op voor Cas de Neling maar deze wordt overgeschoten. Eindstand 3-0.

Een wedstrijd waar Halle weinig weerstand bood, maar waar GWVV er meer uit had kunnen halen dan de uiteindelijke 3-0 overwinning.

Volgende week zondag speelt GWVV de 2e bekerwedstrijd in Westendorp tegen Westendorp aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van de bekerwedstrijd GWVV - sv Halle.