Zondag heeft GWVV een nipte zege van 2-1 geboekt op sv Basteom uit Steenderen/Baak. GWVV heeft het eerste deel van de 1e helft het betere spel en krijgt door middel van een schot van Cas de Neling in de 6e minuut de eerste kans. In de 20e minuut weet dezelfde Cas de Neling goed door te zetten en schiet uiteindelijk zijn schuiver tegen de paal. Na het 1e gedeelte komt sv Basteom toe aan de eerste kans. In de 26e minuut wordt een schot gekeerd door keeper Casper Bussink, Sam Overbeek doet vervolgens nuttig werk om een doelpoging in de rebound te voorkomen. Uit de corner die volgt wordt de bal maar net over geschoten door sv Basteom. In de 31e minuut is het voor Basteom wel raak als een speler de GWVV defensie te vlug af is en de bal achter Casper weet te schieten. 0-1. Kort voor rust in de 43e minuut komt GWVV op gelijke hoogte als Jelle Visser op rechts goed doorkomt en de bal op Cas de Neling in het centrum weet af te leggen. Cas kan vervolgens in de draai binnen schieten. 1-1. Na de rust hetzelfde spelbeeld waar beide ploegen weinig voor elkaar onder doen. In de 53e minuut krijgt sv Basteom een penalty toegewezen als GWVV goalie Casper een overtreding begaat. De penalty wordt vervolgens uitstekend door 'Cappie' gestopt waardoor dat de stand gelijk blijft. Kort hierop gaat een schot van Basteom maar net over. GWVV gaat vanaf dat moment beter voetballen en krijgt in de 65e minuut een kans als Cas de Neling een hoge bal op goal kopt waarbij de keeper van Basteom een uitstekende redding in huis heeft. In de 67e minuut komt GWVV op een 2-1 voorsprong als een lage voorzet door een Basteom verdediger wordt geschampt en de keeper zo op het verkeerde been komt te staan, de bal verdwijnt dan ook achter de doellijn. In de 79e minuut schiet de ingevallen Ron Prinsen direct op goal na een hoge bal vanaf rechts, zijn schot gaat maar net naast. Ook Cas de Neling en Jochem Geerts tot 2x toe krijgen nog kansen om de voorsprong te vergroten maar laten dit na. Als Sam Overbeek in de 94e minuut met het hoofd een keihard schot van Basteom weet te keren is het gevaar over en kan GWVV met een tikkeltje geluk de overwinning gaan vieren.

Bekijk hier de foto's van de wedstrijd GWVV - sv Basteom.

Volgende week zondag 15 maart speelt GWVV de derby tegen Ulftse Boys op 't Oerseveld aanvang 14:00 uur.