GWVV heeft vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen KSV met 2-1 gewonnen. GWVV had in de 1e minuut al op 1-0 kunnen staan ware het niet dat op een inzet van Thomas Wissing de keeper de bal ter nauwernood met de voet stopte. In de 21e minuut geeft dezelfde Thomas Wissing een steekpass op Sam Overbeek die de bal net voorlangs ziet gaan. KSV komt pas in de 33e minuut aan een kans toe middels een schot die door keeper Casper Bussink wordt gepakt. In de 34e minuut is het Cas de Neling die een kans geboden krijgt door een aanspeelbal van Jelle Visser direct op goal te schieten. De keeper redt wederom met de voet. In de 42e minuut is het Cas de Neling die nu wel succes boekt als hij vanaf rechts in één rechte lijn op de goal af gaat en niet wordt aangepakt door de KSV defensie, hij schiet de bal vervolgens laag binnen in de lange hoek. 1-0. De 2e helft geeft hetzelfde wedstrijdbeeld en krijgen beide ploegen weinig tot geen kansen. In de 71e minuut wordt een hoge bal door KSV vanaf rechts achterin het centrum op de lat gekopt en wordt vervolgens in de rebound binnengekopt. 1-1. KSV die op dat moment niet echt voor gevaar zorgde krijgt hierna nog een kans maar zonder succes. In de 77e minuut is het Cas de Neling die aan de linkerflank een goede actie in huis heeft en tot de achterlijn kan doortrekken en vervolgens op Jochem Geerts terug legt, die de bal vervolgens met een schuiver binnen schiet. 2-1. KSV probeert er met man en macht nog een gelijkspel uit te slepen door de lange bal op goed geluk te spelen. In de 80e minuut is KSV ook dicht bij een treffer maar keeper Casper Bussink verwerkt de bal tot corner. Ook bij de cornerbal tikt Cappie de bal uit de hoek waardoor dat GWVV op voorsprong blijft. GWVV kan vervolgens profiteren maar laat dit na als een schot van Sam Overbeek door de keeper wordt gestopt en Jochem Geerts alleen voor de keeper recht in de handen van de doelman schiet. Eindstand 2-1.

Een duel waar beide ploegen niet in goede doen waren. Weinig kansen van beide zijden, GWVV had weliswaar het betere van het spel en pakte hiermee ook de 3 te verdelen punten.

Volgende week speelt GWVV wederom een thuisduel ditmaal tegen sv Basteom uit Baak/Steenderen aanvang 14:00 uur..

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV-KSV.