GWVV heeft de competitie succesvol hervat. Tegenstander Keijenburgse Boys werd met een simpele zege van 3-0 aan de kant gezet. GWVV die voor het eerst in het nieuwe gele-witte tenue speelde was de controlerende ploeg over de gehele wedstrijd. In de 12e minuut wordt een voorzet vanaf rechts getoucheerd door de jarige Kris Hebbink waarbij Cas de Neling de bal kan overnemen en binnen kan schuiven. 1-0. In de 1e helft weten beide ploegen weinig kansen te creëren maar komt een voorzet van Keijenburg net voor de rust met toeval nog op de deklat terecht.

De 2e helft weet GWVV al snel de belangrijke 2-0 te scoren als Cas de Neling in het centrum een soloactie begint en door de keeper naar buiten wordt gedreven, de lage voorzet die Cas vervolgens geeft maakt het voor Robin Klompenhouwer makkelijk om de bal in het doel te schieten. 2-0. In de 65e minuut krijgt GWVV een penalty toebedeeld als Cas de Neling binnen de zestien wordt neergelegd en Dirk Jansen vervolgens vanaf de elf meter doeltreffend is. 3-0. Keijenburg blijft strijden maar GWVV controleert de wedstrijd goed. Toch weet Keijenburg in een aanvallende actie de paal nog te raken en gaat even later de bal, bij een riante kans, er huizenhoog over heen. GWVV had in het laatste kwartier de voorsprong nog kunnen uitbouwen maar de kansen werden door de Keijburgse doelman gekeerd en raakt Sem Schepers in de 89e minuut met een kopbal de lat. Eindstand 3-0.

Volgende week zondag speelt GWVV tegen Fc Bergh op het Marinus van Rooijen Sportpark te 's Heerenbergh aanvang 14:00 uur.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd GWVV -Keijenburgse Boys.