toernooi momentAfgelopen zondag is de 2e seizoenshelft van het seizoen 2019-2020 afgetrapt met een onderling snerttoernooi en daaropvolgend de Nieuwjaarsbijeenkomst. Op het snerttoernooi waren voldoende aanmeldingen om 4 teams te formeren, die in een onderlinge competitie uitmaakten wie zich winnaar mocht noemen over het snerttoernooi 2020. Winnen was op deze morgen niet het belangrijkste maar wel het samen aan de aftrap staan van het jaar 2020 en natuurlijk de heerlijke snert/tomatensoep die naderhand werd gegeten. 

Kijk hier naar de foto's van het snertoernooi 2020.

De middag stond in het teken van elkaar de beste wensen toewensen voor 2020. Om 13;00 uur vonden veel GWVV'ers de weg naar het dorpshuus waarbij GWVV voorzitter Jan Aalders om 13;15 uur begon aan zijn nieuwjaarstoespraak waarin hij iedereen hartelijk welkom heette. In zijn nieuwjaarsrede blikte hij terug op 2019 en keek al voorzichtig vooruit op 2020. Ook liet hij weten dat respect en waardering hoog in het vaandel staat richting Bestuur en vrijwilligers van GWVV. Naast het spelen van een wedstrijd is inzet als vrijwilliger van essentieel belang voor het voortbestaan van de club. Ook liggen er enkele uitdagingen voor 2020 waaronder oa. hoe om te gaan met het rookbeleid. Ook kon bekend gemaakt worden dat hoofdtrainer Edwin Grotenhuis zijn contract met een jaar verlengd heeft. Niet een applausje alleen voor Edwin maar zeker ook voor deze gehele jonge groep die een goede prestatie heeft geleverd in de 1e seizoenshelft.

De nieuwe GWVV tenues werden door een aantal GWVV 1 en 2 spelers geshowed en kregen Hoofdsponsor Autobedrijf Geert Stevering en subsponsor recreatiecentrum Slootermeer uit handen van de sponsorcommissie een shirt uitgereikt. En natuurlijk werd de 12e man Jan Zweers niet vergeten, voor hem een hagelnieuw shirt met rugnummer 12.

Na de nieuwjaarstoespraak werden de GWVV 25, 40 en 50- jarige jubilarissen in het zonnetje gezet. Alle jubilarissen proficiat.

Ere voorzitter huldigt LidVanVerdiensteAls klap op de vuurpijl werd Willie Schut verrast met zijn benoeming als Lid van Verdienste bij GWVV. Willie die samen met zijn broer Paul de motor vormt voor het onderhoud van de velden op de Buitenham. Van Ere-voorzitter Theo van Niersen kreeg Willie het GWVV speldje Lid van Verdienste opgespeld. Wij feliciteren Willie, met deze benoeming, die hem gezien het vele werk zeker toekomt.

Kijk hier voor de foto's van de GWVV Nieuwjaarsbijeenkomst 2020.

Delen