GWVV heeft vanmiddag op Sportpark De Treffer te Etten met 0-5 gewonnen van Etten. Al in de 6e minuut komt GWVV op een 0-1 voorsprong als de keeper een inspelende bal volkomen verkeerd raakt en de bal vervolgens over hem in het doel ziet belanden. In de 12e minuut weet Etten de kans die gegeven wordt uit een voorzet vanaf rechts niet juist te verwerken waardoor dat de bal naast wordt geschoten. In de 15e minuut komt GWVV op 0-2 als een bal door Thomas Wissing achter de Ettense verdediging wordt gelegd en Cas de Neling hier goed op weet te anticiperen en de uitkomende doelman het nakijken geeft met een kopbal. Op dat moment zijn de ploegen gelijk aan elkaar en probeert Etten voor rust nog wat te forceren. De kansen die worden gecreeërd worden telkens door Casper Bussink goed verwerkt. In de 2e helft is het Etten die moet gaan komen, maar GWVV heeft de defensielinie goed staan waardoor dat de Ettense aanvals impulsen stranden op de zestien. GWVV weet de druk van Etten goed van zich af te houden en komt na enkele wisselingen beter, door de geboden ruimte, in hun spel. In de 76e minuut komt GWVV op een 0-3 voorsprong als invaller Kris Hebbink goed druk houdt en Ron Prinsen de bal in de loop goed kan meenemen en de bal langs de keeper weet te schuiven. Twee minuten later komt GWVV op 0-4 als Lars Hendixen vanaf links de bal hoog inbrengt en via Cas de Neling de bal in de kluts bij Robin Klompenhouwer belandt die vervolgens vrij binnen kan schieten. In de 85e minuut komt GWVV zelfs op 0-5 als de goed ingevallen Kris Hebbink vanaf links goed wordt weggestuurd door Sem Schepers. De hoog ingezette voorzet van Kris wordt vervolgens in het centrum fraai binnengekopt door Cas de Neling. Eindstand 0-5.

Een wedstrijd waarbij GWVV op de juiste momenten wist te scoren en waarbij Etten weinig tot geen mogelijkheden had om hier wat tegen over te zetten, uiteindelijk weet GWVV op eenvoudige wijze de eindstand op 0-5 te zetten.

Volgende week zondag speelt GWVV om 14:00 uur op de Buitenham tegen HMC'17.