20190414GWVV TerborgVanmiddag heeft GWVV de thuiswedstrijd op de Buitenham tegen Terborg met 4-0 gewonnen. In de eerste minuten van de wedstrijd was GWVV al meteen gevaarlijk. Cas de Neling kopte na een goede voorzet van Jochem Geerts al in de 1e minuut maar net naast  en in de 2e minuut was het Menno Wenting die gevaar stichtte. GWVV was de eerste helft de bovenliggende partij en kon in de 17e minuut de 1-0 aantekenen als de bal vanuit een cornerbal terugvalt en Cas de Neling deze aflegt op de inkomende Ron Prinsen die de bal laag binnenschuift. 1-0. In de 35e minuut weet Jochem Geerts door goed te storen de bal te veroveren en zoekt in de lange bal Ron Prinsen. Ron schudt zijn tegenstander van zich af en komt oog in oog te staan met de Terborgse goalie waarbij hij uiterst koel blijft en de bal tussen de palen schuift. 2-0. Het wordt kort voor rust voor GWVV nog rooskleuriger als een overtreding op Cas de Neling een vrije trap oplevert op zo'n 20 meter van het doel. Niels Schweckhorst weet deze geraffineerd binnen te schieten. Ruststand 3-0.

Na rust krijgt GWVV enkele goede mogelijkheden die niet worden benut. Terborg komt hierna meer in zijn spel en krijgt ook goede mogelijkheden, GWVV weet echter de nul vast te houden. Ron Prinsen schiet in de 62e minuut maar net voorlangs maar even later is het wel raak als Niels Schweckhorst Ron Prinsen bereikt en de 4-0 binnen schiet. Hierna gaan de Terborgse kopjes echt omlaag en neemt GWVV de wedstrijd weer over. GWVV had de voorsprong nog verder uit kunnen bouwen maar met het schot van Sam Overbeek op de lat en de schoten over het doel van Jochem Geerts en Menno Wenting bleef de teller op 4 staan. Eindstand 4-0.

Een wedstrijd waar GWVV in de 1e helft al een duidelijke voorsprong had genomen, waarbij Terborg in de 1e fase van de 2e helft goed terugkwam en GWVV het na de 4e treffer weer overnam.

Aankomende donderdag 18 april al spelen Terborg en GWVV weer tegen elkaar. Deze wedstrijd is voor GWVV van belang voor de 2e periodetitel. Aanvang wedstrijd 19:00 uur op de Paasberg te Terborg.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV-Terborg.