Vanmiddag heeft GWVV met 0-1 gewonnen van AD'69. GWVV was in de eerste fase van de wedstrijd met enkele kansen beter dan AD'69. Zo stond tot 2x toe de keeper in de weg bij een doelpogingen van Cas de Neling en Jochem Geerts. Hierna kwam AD'69 beter in hun spel en creëerden kansen. In de 23e minuut werd de bal van de lijn gehaald door Sam Overbeek en even later ging een schot van AD maar net voorlangs. In de 33e minuut komt GWVV op een 0-1 voorsprong, als een teruggevallen bal vanaf de zestien voor de voeten van Ron Prinsen komt en hij deze geraffineerd over de doelman stift. De 2e helft is de wedstrijd van beide kanten van een slecht niveau. Waar de scheidsrechter in de eerste helft veel duels liet doorgaan werd er in de 2e helft voor elk wiswasje gefloten, ook dit kwam het duel niet te goede. GWVV kon in de 2e helft niet veel kansen meer creëren en weet GWVV doelman Sven te Kaat in de 54e minuut goed te redden waardoor dat de stand op 0-1 blijft staan. AD'69 komt in de 65e minuut met 10 man te staan na een domme 2e gele kaart. Toch is AD'69 in de slotfase nog enkele keren gevaarlijk. GWVV weet de 0-1 vast te houden tot aan het eindsignaal, waardoor er 3 belangrijke punten worden behaald.

Volgende week speelt GWVV op de Buitenham tegen Keijnburgse Boys. Aanvang 14:00 uur.