Vanmiddag heeft GWVV de wedstrijd op de Buitenham tegen SVGG vrij eenvoudig met 4-1 gewonnen. In de 3e minuut was het keeper Casper Bussink (Cappie) die bij een uitbraak van SVGG goed uitkomt en verder gevaar voorkomt. In de 15e minuut is het Niels Schweckhorst die zijn schot tegen de onderkant van de lat ziet gaan. In de 21e minuut is het Cas de Neling die een uitgepseelde kans net naast ziet gaan. In de 30e minuut wordt de bal aan de rechterflank op Jochem Geerts gegeven die vervolgens zijn voorzet door menigeen spelers gemist ziet, maar het is echter Niels Schweckhorst die de bal bij de 2e paal ontvangt en mooi binnen schiet. 1-0. In de 38e minuut is het dezelfde Niels Schweckhorst die een rode kaart krijgt voor het vasthouden van de tegenstander. Hiermee komt GWVV met 10 man te staan. Na de rust is niet te zien dat GWVV met 10 man speelt, want GWVV is de beter spelende ploeg. In de 50e minuut krijgt Ron Prinsen een kans waarbij zijn schot tussen een voorzet en een schot op doel zit, en hiermee de bal naast het doel gaat. In de 55e minuut komt GWVV op 2-0 als de bal na een vrije trap van Dirk Jansen via via via voor de voeten van Lars Hendrixen terecht komt en vervolgens de bal geplaatst binnen schiet. Toch krijgt SVGG al na een minuut de aansluitingstreffer door een verdedigingsfout aan GWVV zijde. 2-1. In de 57e minuut wordt door GWVV de bal van de lijn gehaald bij een inzet van SVGG. In de 64e minuut wordt de bevrijdende goal gemaakt door Ron Prinsen die een vrije trap laag binnen schiet. 3-1. In de 75e minuut is het wederom Ron Prinsen die een vrije trap neemt, maar hiebij belandt de bal op de lat. In de 81e minuut wordt een hoge vrije trap van achteruit door Ron Prinsen achter de SVGG defensie vrij opgepikt en krult de bal vervolgens met een Boogbal over de keeper. 4-1. SVGG komt hierna nog enkele keren gevaarlijk uit maar "Cappie" weet hier goed redding te brengen waardoor dat de eindstand op 4-1 blijft staan.

Een wedstrijd waar GWVV vrij eenvoudig de overwinning naar zich toe kon trekken, ondanks dat SVGG met een mannetje meer op het veld stond.

Volgende zondag speelt GWVV een uitwedstrijd tegen Terborg. Aanvang 14:00 uur.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd GWVV-SVGG.