svLoil GWVVVanmiddag heeft GWVV 1 met 3-0 verloren van sv Loil in Loil. GWVV begint sterk aan de wedstrijd als Sam Overbeek een bal vanaf links over de Loilse verdediging brengt en Jelle Visser deze goed teruglegt op Niels Schweckhorst die de bal op goal schiet. De keeper weet deze uitstekend te pareren tot corner. Uit de corner schiet vervolgens Sam Overbeek over. In de 6e minuut is het Loil die door verdedigingsfouten aan GWVV kant doorkomt en er maar net voorlangs wordt geschoten. In de 23e minuut komt een hoge bal vanaf rechts bij Sam Overbeek terecht die de bal vervolgens laag op goal schiet waar de keeper het knap lastig mee heeft. In de 26e minuut ziet Niels Schweckhorst de Loilse keeper te ver voor z'n goal staan en probeert hem met een lob te verschalken. In een uiterste reddingspoging kan de keeper de bal nog net tot corner verwerken. Tot aan de 45e minuut is GWVV de beter voetballende ploeg en probeert sv Loil met lange ballen over de flanken de weg naar voren te zoeken. De beide ploegen zoeken met een brilstand de kleedkamers op. In de 2e helft wordt er door GWVV een hele andere helft voorgeschoteld. In de 50e minuut heeft Niels Schweckhorst nog een schot in z'n benen die net over gaat, maar de voorwaartse drang van sv Loil brengt GWVV in gevaar. In de 51e minuut weet keeper Sven te Kaat een kopbal voortkomend uit een corner te onderscheppen. In de 54e minuut maakt Loil slim gebruik van de man minder situatie als Jesse Peters geblesseerd buiten het veld staat. Een verre ingooi wordt vanaf de 5 meter binnengekopt. 1-0. In de 60e minuut heeft Dominiek Seinhorst de 1-1 op de schoenen maar zijn schot wordt getoucheerd door een Loilse verdediger. In de 69e minuut schiet Cas de Neling na een cornerbal net over. In de 75e minuut volgt de 2-0 als Loil op links doorkomt en de bal teruggelegd wordt waardoor Loil vrij binnen kan schieten. In de 87e minuut laat GWVV zich weer overrompelen door een opkomend Loil en wordt de bal diagonaal binnengeschoten. 3-0. Hierna had sv Loil zelfs nog kans op de 4-0, maar met hotse knots voetbal bleef dit doelpunt wonderbaarlijk uit. Eindstand 3-0.

Een wedstrijd waar GWVV twee gezichten liet zien. De 1e helft had GWVV een voorsprong op moeten bouwen, maar dit bleef uit. sv Loil kwam op een onachtzaam moment op voorsprong waardoor GWVV het voetballend niet meer op kon lossen en sv Loil hier dankbaar gebruik van maakte.

Volgende week speelt GWVV op de Buitenham tegen koploper VVG'25 uit Gaanderen. Aanvang 14:00 uur.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd sv Loil - GWVV.