Vanmiddag heeft GWVV 1 een voorsprong van 0-2 tegen Zeddam/St Joris in de 2e helft uit handen gegeven. Net als vorige week werd de stand 2-2. Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd waarbij GWVV de eerste kans krijgt maar Ron Prinsen de bal niet goed verwerkt na een goede combinatie door het midden. Kort daarop krijgt Zeddam een schietkans de bal wordt uitstekend gepareerd door doelman Sven te Kaat. In de 23e minuut komt GWVV op een 0-1 voorsprong nadat een hoge bal voortkomend uit een vrije trap van Dirk Jansen door Dominiek Seinhorst met het hoofd wordt door verlengd en in de korte hoek van het doel belandt. GWVV is vanaf dat moment de beter spelende partij en weet in de 39e minuut op 0-2 te komen. Cas de Neling worstelt zich wonderbaarlijk langs de defensie en legt de bal vanaf de achterlijn terug op de vrij inkomende Lars Hendrixen die hem vervolgens binnen kan tikken. 0-2. Na de rust zien we een Zeddam/St. Joris die er in geloofd en van GWVV hier ook alle ruimte voor krijgt. In de 53e minuut wordt dan ook een schot vanuit de 2e lijn via de paal achter doelman Sven te Kaat geschoten. GWVV laat Zeddam in deze fase dan ook vrij opkomen. GWVV krijgt in de 70e minuut de kans op 1-3 maar Doniniek Seinhorst kan na aangeven van Cas de Neling de bal niet goed op goal schieten. In de 77e minuut komt Zeddam/St. Joris langszij GWVV als wederom vrij kan worden binnengeschoten vanuit de 2e lijn. 2-2. Op het einde van de wedstrijd komt Zeddam/St. Joris met 10 man te staan als de laatste man met 2x over geel het veld mag verlaten. Merijn van Arragon kopt hierna nog gevaarlijk op goal maar de bal wordt door de keeper tot cornerbal verwerkt. In de allerlaatste minuut krijgt Zeddam/St. Joris ook nog een kans maar deze wordt hoog over het doel gekopt. Eindstand 2-2. Een wedstrijd waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, maar waar GWVV een fase kende waar de voorsprong verder uitgebouwd had moeten worden.

Volgende week speelt GWVV een thuiswedstrijd op de Buitenham tegen MEC uit Miste. Aanvang 14:00 uur.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd Zeddam/St. Joris-GWVV.