20180930 GWVV AD

GWVV 1 heeft vanmiddag op de Buitenham tegen AD'69 een 2-0 voorsprong in de laatste 10 minuten van de wedstrijd uit handen gegeven. GWVV begon goed aan het duel en wist dan ook al vroeg in de wedstrijd te scoren. In de 6e minuut werd een hoge bal van achteruit door Cas de Neling over de uitlopende AD keeper gekopt. 1-0. In de 16e minuut is GWVV dichtbij de 2-0 maar de Aaltense keeper keerde de inkoppende bal van Cas de Neling. Gaande weg de 1e helft krijgt AD meer vat op de wedstrijd maar dit resulteert niet in echte kansen. Ron Prinsen raakt in de 31e minuut de lat na een afstandsschot van de zestien meter en ook Sam Overbeek krijgt nog voor de rust de kans op de 2-0, maar het schot die voortkomt na een goede voorbereidende actie van Ron Prinsen wordt maar net overgeschoten.

GWVV komt goed de kleedkamers uit, want in de 46e minuut is het Robin Klompenhouwer, die uit de rebound na een schot van Dirk Jansen de bal binnentikt. Hierna komt er een fase waarin beide ploegen weinig mogelijkheden creëren en het spel niet echt leuk is om te zien. Kleine overtredinkjes en een scheidsrechter die niet kordaat durft op te treden. In de 67e minuut krijgt GWVV nog een kans maar de bal wordt naast gekopt door Jelle Visser. In de 77e minuut wordt Cas de Neling weggestuurd maar de bal wordt door de goalie op de zestienmeter weg gestompt. AD'69 blijft er in geloven en komt in de 82e minuut dan ook met de aansluitingstreffer, als een hoge bal over keeper Casper Bussink wordt gekopt. Na deze treffer wordt het duel hectisch en wordt een AD speler na een harde overtreding van het veld gezonden. In de 90e minuut wordt een overtreding de andere kant opgegeven wat de aanleiding vormt voor de 2-2. Vanaf de linkerzijde komt de bal binnen de zestien, die vervolgens fraai met een halve volley wordt binnengeschoten. 2-2. Hierna komt GWVV nog dichtbij een treffer maar de kopbal van Tim Jansen gaat maar net over, ook AD is in de slotminuten nog gevaarlijk maar zonder resultaat.  Eindstand 2-2.

Volgende week speelt GWVV 1 tegen Zeddam-Sint Joris 1 op de Padevoort te Zeddam, aanvang 14:00 uur.