GWVV2 bekerwinnaarGWVV 2 heeft gisteren in de bekerfinale tegen PH 2 uit Almelo gewonnen. Al vroeg in de ochtend vertrok de spelers-fanbus richting Enschede. GWVV 2 kwam in de eerste helft onder druk te staan door de goed voetballende Almelo'ers. Zij scoorden dan ook het 1e doelpunt waarbij zij hiervoor ook al enkele grote kansen onbenut lieten. Ook Kris Hebbink had een grote kans maar scoorde ook niet. Toch kwam GWVV voor de rust nog op 1-1 door een doelpunt van Dion Mulder. In de 2e helft heeft GWVV 2 op pure wilskracht gestreden om het gelijke spel na 90 minuten over de streep te trekken. En dat gebeurde dan ook en ook in de strafschoppenreeks liet GWVV merken graag de cup met de grote oren mee naar huis te nemen. De 2e en 3e penalty werden gestopt door Matchwinner keeper Kappie (Casper) Bussink. Het was uiteindelijk Twan Berndsen die de 4e penalty binnenschoot en hiermee GWVV 2 de zo felbegeerde beker opleverde. Het feestje was compleet in Enschede. Van de KNVB afgevaardigde kregen ze de medailles en de beker uitgereikt. Na de zware week met 2 kampioenswedstrijden en deze bekerfinale kon uiteindelijk de kurk van de fles. Dik verdiend na een verdienstelijke 2e plek in de competitie en de winst in de bekerfinale. Jongens en leiding van harte proficiat met dit hele mooie resultaat. Voor de 1e keer in de GWVV historie hebben we een senioren elftal die een KNVB beker in handen heeft.

Na een 'wilde' terugreis werden de bekerkampioenen op het Dorpshuus bordes gehuldigd door voorzitter Jan Aalders en kwam dweilorkest Waarow een serenade brengen. U zult begrijpen dat het nog heel lang onrustig bleef in en rondom het Dorpshuus waarbij menigmaal het clublied van GWVV ten gehore werd gebracht.

Kijk hier naar de foto's van de bekerfinale. (Met dank aan fotograaf Marcel Wenting)