Vanmiddag heeft GWVV 1 met 2-2 gelijkgespeeld tegen koploper Reünie. De gasten uit Borculo waren in de eerste 20 minuten de betere ploeg. In de 11e minuut werd door Reünie de 0-1 gescoord nadat de verdediging even geen vat meer had op de aanval vanaf rechts en de vrije man in het centrum eenvoudig binnen kon tikken. Hiervoor had Reünie in de 8e minuut ook al een kans, waarbij de bal net langs het doel ging. GWVV had snel hierna al wel de 1-1 kunnen laten aantekenen maar de bal die op Niels Schweckhorst net achter de verdediging wordt gegeven wordt langs geschoten. In de 17e minuut wordt een vrije trap van Reünie goed verwerkt door doelman Sven te Kaat. In de 26e minuut krijgt ook GWVV een riante mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen nadat een steekpass van Maik Jansen Ron Prinsen in stelling brengt, de uitkomende keeper weet hierop goed te anticiperen waardoor de kans teniet gaat. In de 28e minuut is het dan wel raak voor GWVV als Jochem Geerts vanaf rechts de bal keurig neerlegd voor Ron Prinsen die vervolgens de bal langszij de keeper schuift. 1-1. De ploegen gaan dan ook met 1-1 de rust in.

Na de rust gaat GWVV op zoek naar een doelpunt en wordt in de 51e minuut Cas de Neling met een lange bal van achteruit bereikt, Cas legt de bal hoog achterin bij de 2e paal waarbij Jochem Geerts maar net overkopt. Ook in de 60e minuut is GWVV niet gelukkig in de afwerking, de doorgebroken Lars Hendrixen ziet zijn schot geblokt door de keeper en Cas de Neling in de rebound over schiet. Reünie blijft gevaarlijk in de omschakeling en in 77e minuut is het dan ook Reünie die op een 1-2 voorsprong komt. De bal wordt vanaf het centrum naar rechts gelegd waarbij de speler de bal vrij eenvoudig langs keeper Sven te Kaat kan schuiven. 1-2. In de 82e minuut voorkomt keeper Sven te Kaat knap de 1-3 nadat de speler van Reünie 2 GWVV verdedigers van zich afschud en op doel schiet. In de 86e minuut wordt GWVV gevaarlijk nadat een hoge bal door de ingevallen Dion Mulder wordt doorgekopt en Niels Schweckhorst met een halve omhaal over schiet. In de 88e minuut komt GWVV langszij, de bal die door Ron Prinsen vanaf rechts wordt gegeven wordt door Cas de Neling met de hak doorverlengd en kan Niels Schweckhorst de bal over de keeper in de lange hoek binnen koppen. Eindstand 2-2.

Een wedstrijd waarbij Reünie de eerste 20 minuten het initiatief nam, maar GWVV gaandeweg de wedstrijd meer controle kreeg over de wedstrijd. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte puntendeling op de Buitenham.

Volgende week zondag speelt GWVV de uitwedstrijd tegen SVGG, aanvang 14:00 uur.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd GWVV - Reünie.