Afgelopen maandag hebben de leerlingen van Pius X ( groep 7-8) samen met de vrijwilligers het seizoen afgeloten van de " Groene Belevingsruimte. ".  Jong en Oud zijn samen weer volop in beweging geweest.  Het afgelopen najaar hebben leerlingen ook kennis gemaakt met de wondere wereld van de honingbij. Ook hebben ze zelf een bijenhotel gemaakt. In het voorjaar zullen we het bijenproject naast de andere werkzaamheden met groep 7 en 8 weer oppakken.

Als afsluiting hebben de leerlingen afgelopen maandag samen met de vrijwilligers stamppot  boerenkool uit eigen tuin genuttigd in 't Dorpshuus.  We mogen terugkijken op een geslaagd seizoen waarin de "Groene Belevingsruimte" nog meer tot leven is gekomen. Deze activiteit is alleen mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers die elke maaandagmorgen een programma klaar hebben voor de leerlingen. Bedankt vrijwilligers.

U kunt helpen dit initiatief in stand te houden door vriendd te worden van Stichting Dierenweide    Stichting Dierenweide informatie.

bij15  oogstaardappelen

afsluiting2016b afsluiting2016c

Delen