Onderstaand is het jaarverslag van de VDVV van 2015 te vinden. Een jaar waarin we weer veel dingen hebben georganiseerd en gerealiseerd. Een aantal zaken zijn niet altijd even duidelijk zichtbaar voor u als inwoner en wij willen eraan werken om meer en beter te laten zien waar wij als belangenvereniging mee bezig zijn. Om ons te kunnen volgen kunt u b.v. onze Facebook pagina liken of ons volgen op Twitter.
Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden! Dit kan door zitting te nemen in ons bestuur, maar ook als u het liefst project gerelateerd werkt is dit mogelijk. We horen graag van u!

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben n.a.v. het jaarverslag dan horen wij dat graag! U kunt ons altijd een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u bent ook altijd van harte welkom op onze vergadering. De eerstvolgende vergadering is maandag 7 november om 20:00 uur in 't Dorpshuus. Voor data van andere vergaderingen: neem aub contact met ons op.

pdfJaarverslag VDVV 2015

Delen