Vrijdagavond vond de eerste van de reeks droomworkshops plaats onder bezielende leiding van Olga van Keulen en Hilde Wiersda-Boer vanuit de HAN. Een groep jongeren tussen de 14-17 jaar uit ons dorp ging enthousiast aan de slag met het uitwerken van hun dromen voor Varsselder-Veldhunten met behulp van papier, stiften en verf. Even hiervoor hadden ze deze dromen door middel van een geleide fantasie mogen beleven. Hierna bevroegen ze elkaar over hun ideeen.

Het was een gezellige en inspirerende avond, die een a.s. vrijdag een vervolg krijgt met een workshop voor onze jongste inwoners en een actieve bijeenkomt voor 0-99 waarin de dromen en plannen worden gepresenteerd en we samen in beweging willen komen om Varsselder-Veldhunten aantrekkelijk te houden voor onze kinderen!

Kom kijken en luisteren welke ideeen en plannen er leven onder onze kinderen en jongeren en help ze deze te realiseren!

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor de workshops van a.s. vrijdag van 14.30u voor de kinderen en vanaf 19.00u voor alle inwoners van Varsselder-Veldhunten (ook kinderen).

Workshop Krake

Delen