Voor de zomerstop hebben de vrijwilligers al de verbinding tussen Kerkgebouw & Dorpshuus tot stand gebracht, dit was fase 1. Ondertussen hebben zij de draad vol enthousiasme weer opgepakt voor fase 2.. Dit betreft de bestrating aan de voorzijde van het kerkgebouw. De afgelopen weken is er al weer veel werk verzet. Aanpassingen zoals bv. riolering die je nu al niet meer ziet. De komende weken zal nog e.a. gebeuren om als alles volgens planning verloopt de 30e weer te kunnen straten. We kunnen dan weer veel handjes gebruiken.

Wil je zien, wat er zoal gebeurt, kom zaterdag gerust even buurten om 09:45 uur. Je zult dan horen dat ons dorpke niets bijzonders heeft en het is niet apart,maar toch ........Dit willen we  de jury voor de Nationale Dorpsvernieuwingsprijs ook laten voelen, tijdens hun bezoek komende zaterdag. Dat we in de finale staan hebben we te danken aan de verscheidenheid aan projecten die er zijn uitgevoerd de afgelopen jaren. Onze vrijwilligers maken deze mogelijk. Jullie zijn de PK's onder de motorkap. Het zou mooi zijn als jullie je zaterdag even laten zien.

Achter de schermen wordt ook hard gewerkt aan de realisatie van de fysieke overkapping. Deze voorbereidingen spelen zich meer op de achtergrond af. Grote dank gaat hierbij uit naar Staalconstructie Tiggelovond - Kok   Zonder hun medewerking is deze fysieke overkappping nooit realiseerbaar.

Een andere wens is dat we de voorzijde ook willen herinrichten tot een "tuin van ons allemaal." Hiermee vormt het kerkgebouw en het gerealiseerde dorpsplein weer een geheel.  Hiervoor zoeken we nog geld. U kunt ons helpen door als u bij de RabobankGraafschap  bankiert, mee te doen aan de Rabobank clubsupport actie en uw stem te doneren aan Vereniging Dorpsbelangen V-V.. Samen creeren we zo een echte tuin van ons allemaal. Door en voor het dorp gerealiseerd.

Foto's realisatie Fase 2

IMG 8691

leader met tekst