Afgelopen week hebben de samenwerkende partijen ( Vereniging Kerkgebouw, Dorpshuus en Dorpsbelangen) het bericht ontvangen dat de Leader aanvraag positief beoordeeld is.

Voor het project "Kerkgebouw en Dorpshuus"samen een bron van energie " is een subsidie van van maximaal € 39.000 verleend. Hiermee is 50% van de projectkosten gedekt.Leader is een Europees subsidieprogramma, gericht op het versterken van het platteland.

Lees meer over Leader/ project leader met tekst 

 

Om de overige 50% qua kosten dekkend te krijgen, hebben we gekeken naar fondsen die ons willen ondersteunen. We zijn dan ook ontzettend dankbaar dat het VSBfonds dit project wil ondersteunen met een bijdrage van € 20.000. Het VSBfonds ondersteunt sociale en culturele projecten, die actief   burgerschap versterken.

VSBfonds

 

Ook hebben we een bijdrage mogen ontvangen vanuit het Rabobank Cooperatiefonds

Rabobank cooperatiefonds

Daarnaast hebben we op dit moment al toezeggingen van verschillende sponsoren, die ons willen helpen met de realisatie van dit unieke project.

logo Peters bv zwart        rschut verhuur logo Hoornstra transparant logo Tiggelovond Kok   klinkervisie logo



Ook hebben we ondertussen vanuit het dorp ook al belangeloos gebroken puin aangeboden gekregen. Dit allemaal, maakt met het vertrouwen in ons grootste kapitaal, onze vrijwilligers, dat we groen licht hebben gegeven voor dit project. Wilt u dit project ook sponsoren in welke vorm dan ook,...wij horen graag van u.

Samen kerkgebouw dorpshuus