Back to Top


        Welkom bij
               Vrouwen Actief
                    Varsselder - Veldhunten     


logo

 

VAVV ook in  2024 weer volop actief

24 januari                Jaarvergadering en pubquiz

 14  februari            Pand 100        

13 Maart                Hulphond 

17 April                  Zingende buurvrouwen                                                                    

Mei /juni                Uitstapje 

18 September       Stenen zolder

23 Oktober            Geo Bio Dynamica

20 november         Sinterklaas

18 December          Kerst               

 

Avonden worden gehouden in 't Dorpshuus

Aanvang: 19.30 uur♀ en Actief

Welkom bij VAVV of wel Vrouwen actief, zoals wij ons nu noemen.
Sinds 1996 zijn wij een zelfstandige vrouwen vereniging, bij ons staat de gezelligheid voorop. Wij hebben nu 35 leden, waarvoor 10 activiteiten per jaar georganiseerd worden.

Elk jaar beginnen wij in januari met de jaarvergadering en een gezellig samen zijn. Daarnaast wordt er met Sinterklaas en Kerst een avond met afwisselende invulling gehouden. De andere activiteiten verschillen van karakter van informatief zoals, Stichting hulphond, imker of wijnboer die kennis laten maken met hun product. Tot de rijschoolhouder, die een examen af neemt.

Ook zijn er creatieve activiteiten, zoals een bloemstukje maken, een schilderij van afval of macrameén. Maar ook een gezellig uitje om iets te bezichtigen en nadien natuurlijk een hapje en drankje. Verder hebben wij wel eens een film, cabaret of zang duo op een avond gehad en blijven wij zoeken naar nieuwe activiteiten en invulling. Heb je ideeën voor iets nieuws, we staan altijd open voor suggesties!


Per mail wordt het programma en nodige informatie verzonden. De contributie is € 50,- per jaar. 

Wij als bestuur ( Ineke Klompenhouwer, Ans Geelen, Judit Venus en Ellen Rots) heten je hartelijk welkom om eens geheel vrijblijvend een avond mee te komen maken, met onze gezellige dames club. 😉 (Je leeftijd maakt niet uit)

Neem gerust contact met ons persoonlijk of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.