Zoals al op de sociale media aangekondigd mag ons Dorpshuus vanaf vandaag weer haar deuren openen. In dit bericht nog wat verdere informatie voor verenigingsleden, inwoners en bezoekers.

We hebben ons coronaprotocol geupdate, de laatste versie hiervan is pdfhier te vinden. Er mogen maximaal 50 personen per ruimte aanwezig zijn. Tafels en stoelen zijn op 1,5 meter ingericht en 4 stoelen per tafel.

pinnenjagraagOok willen wij nu we weer open gaan zoveel mogelijk met pin gaan werken. Wij zullen hiervoor promotiemateriaal gaan ophangen in ’t Dorpshuus. Hier willen we meteen mee beginnen omdat door Corona ook al veel gewenning is aan pinbetalingen, het ook steeds meer gewoonte is om met pin te betalen en dit zal in de toekomst alleen nog maar meer worden. Daarnaast is het een extra belasting voor het bestuur om contant geld af te storten, omdat ook de afstortmogelijkheden hier in de regio steeds minder worden. Er blijft wel contant geld aanwezig, en is het met kleine geldbedragen wel mogelijk contact te betalen (denk hierbij aan kinderen die een snoepzakje komen halen). Wij houden graag het motto aan: Pinnen, tenzij…

Om de (Her)opening van het vernieuwde Dorpshuus te vieren zijn we bezig om een receptie voor genodigden (sponsoren, subsidieverstrekkers, ondersteuners, enz.) en een feestavond te organiseren. Dit staat allemaal natuurlijk onder voorbehoud van de corona maatregelen en we staan in nauw contact met de gemeente om te kijken welke mogelijkheden er zijn. We houden u op de hoogte zodra er meer nieuws te melden is.

We hopen u snel weer te mogen begroeten!