Graag attenderen wij u op onderstaande informatie over het aanmelden van kinderen voor het Vormsel in 2022. Deze informatie komt uit nieuwsbrief 12 van de Parochie Maria Laetitia. Meer uitleg kunt u vinden op de pagina van de parochie (zie hiervoor ook de link onderaan dit bericht).

"Aanmelden Vormsel

Vanaf september begint weer de voorbereiding op het ontvangen van het sacrament van het Vormsel. Kinderen die in groep 8 zitten kunnen zich hiervoor aanmelden. De kinderen die het vorige jaren hebben uitgesteld, kunnen zich ook nog aanmelden.

Dit jaar zal het Vormsel toegediend worden op zondag 30 oktober. Dit gebeurt voor de hele parochie in de Onze-Lieve-Vrouwe-tenhemelopnemingkerk te Doetinchem.

Mocht u andere kinderen kennen dan uw eigen, die in aanmerking komen voor het Vormsel, stel ze gerust op de hoogte van het programma dat in het najaar weer gaat beginnen. We hopen dat het weer een mooie periode wordt waarin kinderen thuis kunnen raken in de kerk en in het geloof.


Tot uiterlijk 1 september kunt u uw kind opgeven voor het ontvangen van het Vormsel. Inschrijving kan enkel via het digitale aanmeldformulier dat u kunt vinden op onze website. Na uw aanmelding zal u tijdig informatie ontvangen over het volledige programma". 

https://maria-laetitia.nl/sacramenten/vormsel