Afgelopen zaterdag hebben de vrijwilligers onder aanvoering van Rik  ( vooralsnog) het laatste stuk straatwerk gelegd bij het kerkgebouw. Hiermee is fase 1 het realiseren van een directe verbinding tussen Kerkgebouw en 't Dorpshuus afgerond. De contouren van een unieke combi van beide gebouwen wordt zichtbaar. Niet alleen voor verenigingen uit ons dorp, maar ook voor verenigingsleven uit omliggende dorpen biedt deze combi van beide gebouwen mogelijkheden. Betaalbaar, toegankelijk voor een ieder die een oefenruimte zoekt en /of een ruimte voor een optreden. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, die ontstaan door deze samenwerking. Interesse laat partijen vooral vrijblijvend contact opnemen met ons.

De komende periode gaan onze vrijwilligers genieten van een verdiende vakantie. Na de vakantie wordt de volgende fase opgepakt qua straatwerk. Dit betreft de voorzijde van het kerkgebouw. De bedoeling is dat het kerkgebouw meer onderdeel gaat uitmaken van het al eerder gecreëerde dorpsplein. In hoeverre dit gaat lukken is afhankelijk van het beschikbare budget. Draagt u dit unieke project een warm hart toe, wij zoeken nog sponsoren, in welke vorm dan ook.

De komende tijd zal er achter de schermen verder gewerkt worden aan de realisatie van de duurzame overkapping die beide gebouwen fysiek gaat verbinden. Uitwerking en realisatie van deze overkapping is mede mogelijk dankzij onze sponsor Tiggelovond-Kok.

Wij wensen ons grootste kapitaal, onze vrijwilligers, een fijne vakantie.

fijnevakantie1

20210626 100516  20210626 144512  IMG 20210627 WA0006  IMG 20210627 WA0000

Meer foto's fase 1

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door diverse partijen.

leader met tekst