Afgelopen zaterdag hebben we dankzij ons grootste kapitaal, de vrijwilligers, fase 1 van het project "Kerkgebouw en Dorpshuus samen een bron van energie" al kunnen afronden. Fase 1 omhelst in feite het tot stand brengen van de nieuwe verbinding tussen " kerk en kroeg". U als wandelaar kunt al  gebruik maken van de nieuwe verbinding.

Voor nu, maar ook in de toekomst blijft gelden dat alle bezoekers met brommers, fietsen, auto's etc. gebruik dienen te maken van de ingang via Berghseweg.

De volgende fases omvatten de aanpassingen aan de voorzijde en het realiseren van de energie leverende overkapping tussen beide gebouwen. De voorzijde zullen we ook in fases uitvoeren, dit om de bereikbaarheid van het kerkgebouw te kunnen garanderen.

Wilt u ook deel uitmaken van ons grootste kapitaal, door als vrijwilliger uw steentje bijdragen aan dit unieke project,....wij horen graag van u. Vele handjes maken immers licht werk en verhogen de gezelligheid.  Dat vrijwilliger zijn ook een mooie vorm van verslaving kan zijn, bleek afgelopen zaterdag maar weer eens. Bennie was als " chef zager " een weekendje weg met Carla. Zijn rol als "chef zager" werd perfect ingenomen door Laurens.

Dit betekent dus dat Bennie al tijdens het weekendje met Carla aan het oefenen was voor een nieuwe rol.😀

bennie
P6050026

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          
4  voortgang van de werkzaamheden volgen kijk hier.

overzicht 2

Dit project wordt naast ons grootste mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit Leader Achterhoek / VSBfonds en Rabobank Cooperatie fonds