Back to Top

Activiteiten

Fanfare St. Gregorius is een muziekvereniging die volop in beweging is. Op maandagavond is de vaste repetitieavond van 19.00 uur tot 21.00 uur, in 't Dorpshuus in Varsselder. 

Daarnaast heeft de Fanfare enkele vaste jaarlijkse activiteiten op de agenda staan zoals het Kerstconcert, Oktoberfestconcert en het Voorjaarsconcert. 
Ook de Speculaas actie in November komt jaarlijks terug. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de aanschaf van nieuwe instrumenten en voor het opleiden van de jeugd. Ook verleent de Fanfare medewerking aan de plaatselijke activiteiten zoals de Carnavalsoptocht, Koningsdagoptocht, Sinterklaasoptocht en de Kermis.

Eénmaal in de vijf jaar organiseert de Fanfare het ambiteuze "Music Together" - concert. Op 10 en 11 november 2023 heeft dit concert voor de vijfde keer plaats gevonden. Een spetterend optreden waarbij zangers en zangeressen pop en rocknummers brengen en waarbij ze door een popband en de Fanfare worden begeleid. Dit geheel voorzien van een spectaculaire lichtshow.