Back to Top

Gemeente avond evenementen

Beschrijving


Op 22 januari 2020 organiseren wij voor het eerst in de gemeente Oude IJsselstreek een evenementenmarkt. Het doel van deze markt is om elkaar te informeren over het organiseren van een evenement.

Waar moet u allemaal aan denken? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe vraagt u een vergunning aan? Hoe zit het met (brand) veiligheid? Wij denken graag met u mee!
Wij hebben gekozen voor het hoofdthema ‘onbeperkt meedoen’, omdat wij het belangrijk vinden dat evenementen toegankelijk zijn voor een brede doelgroep. Op de avond zijn gastsprekers aanwezig die hun ervaringen delen met betrekking tot toegankelijkheid van evenementen.
Verder zijn de collega’s van Handhaving, Politie, Brandweer, Wijken en beheer, Vergunningen en de werkgroep Onbeperkt meedoen aanwezig. Organiseert u regelmatig evenementen of bent u van plan dat te gaan doen? Tijdens deze avond verzamelt u alle benodigde informatie. Over het aanvragen van een evenementenvergunning of brandveiligheid tot aan het toegankelijk maken van uw evenement

Wij nodigen u graag uit voor de evenementenmarkt op woensdag 22 januari 2020, om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in
‘t Dorpshuus Varsselder
Berghseweg 7N
7076 AB Varsselder.
Aanmelden
Wij hopen dat u onze markt komt bezoeken! U kunt 1 á 2 personen opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u dit doen voor 10 januari 2020?

Locatie informatie

Berghseweg 7N, 7076 AD Varsselder, Nederland

Straat
7N Berghseweg
Plaats
Varsselder
Land
Nederland