Back to Top

Zomer in Gelderland

Kalender
Vereniging Kerkgebouw
Datum
18-08-2022 8:00 - 23:00
Locatie
't dorphuus Varsselder
Auteur
Wim Klompenhouwer

Beschrijving

TV Gelderland op bezoek in Varsselder-Veldhunten voor het programma ‘’Zomer in Gelderland’’. Wij horen u denken, wat houdt dit in? In dit programma gaan de twee presentatoren Frank en Lisanne in de maand augustus op zoek naar saamhorigheid, leuke plekjes en verrassende verhalen in de provincie Gelderland. De dorpen en steden die mee doen aan dit programma gaan de strijd tegen elkaar aan voor het mooiste plekje van Gelderland!

Voor deze dag zouden wij het erg leuk vinden als er zo veel mogelijk mensen en kinderen zijn, want we hebben waarschijnlijk veel hulp nodig om Varsselder-Veldhunten zo goed mogelijk op de kaart te zetten en onze opdrachten te vervullen. D.m.v. de opdrachten kunnen wij namelijk een geldbedrag winnen. Dat geldbedrag kunnen wij besteden in ons dorp. Wij hebben een doel gekozen en we spelen deze dag voor de Dierenweide. Alleen uw aanwezigheid kan wellicht al voor punten zorgen!

Wij hopen dat u deze datum al groot in uw agenda heeft gezet, want wij willen zo hoog mogelijk eindigen. (lees; WINNEN!). U toch ook?! Daarom hopen wij dat u allen aanwezig zult zijn op deze mooie dag. Denkt u nu, hier wil ik een steentje aan bijdragen? Dat kan! Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek iemand van ons aan en kom bij ons team!

Tot 18 augustus!

Zomer in Gelderland wordt weer een groot feest!

Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de Mooiste plaats van Gelderland? Die ‘eretitel’ is nu nog in handen van Kerkwijk. Zij wonnen vorig jaar.

De Zomer in Gelderland-karavaan stopt dit seizoen op de volgende plekken:

Week 1

Maandag 8 augustus Gelselaar
Dinsdag 9 augustus Doesburg
Woensdag 10 augustus Bemmel
Donderdag 11 augustus Oosterhuizen
Vrijdag 12 augustus Posterenk

Week 2

Maandag 15 augustusKerkdriel
Dinsdag 16 augustus De Glind
Woensdag 17 augustus Bredevoort
Donderdag 18 augustus Varsselder - Veldhunten
Vrijdag 19 augustus Lienden

Week 3

Maandag 22 augustusPannerden
Dinsdag 23 augustus Joppe
Woensdag 24 augustus Horsthoek
Donderdag 25 augustus Beek/Loerbeek
Vrijdag 26 augustus Groenlo

Groot feest!

Hopelijk wordt het weer een feest als vanouds! Iedereen is welkom om bij de uitzending te komen kijken en de teams aan te moedigen. Wil je bij de uitzending zijn? Kom dan vanaf 17:30 uur naar het plein/veld om jouw team te steunen!

De dag van jouw plaats

Ieder dorp, stadje of buurtschap staat gedurende een hele dag in de schijnwerpers. Zo is er overdag ook een radioverslaggever en doen we op de verschillende social-media-kanalen verslag vanuit de plaatsen waar we komen.  We beginnen de dag met het uitdelen van de dagopdracht. Dat gebeurt om 9:30 uur op de plek waar in de avond de uitzending is. Om 18.20 uur sluiten we de dag af met die live-uitzending op TV Gelderland, waarin onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ worden onthuld.

Locatie informatie

't dorphuus Varsselder