Back to Top

VDVV Logo

Deelnemers B.O.S. gezocht

Een tijd geleden ben ik begonnen met het polsen van geïnteresseerden voor de B.O.S.(basis opleiding scheidsrechter). Door de enthousiaste aanmeldingen heb ik inmiddels contact opgenomen met de K.N.V.B.  en is het voornemen er om in maart te beginnen. Omdat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn, informeer ik u.

In een periode van 10 weken zullen er 7 bijeenkomsten zijn, op de maandagavond, van ongeveer 3 uur, aanvang 19:00 of 19:30. Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden bij sportclub Silvolde.Tijdens de cursus neemt de docent met de deelnemers door wat er allemaal bij het vak scheidsrechter komt kijken. Doormiddel van filmpjes, cursusmateriaal maar ook met een stuk praktijk. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het hele leuke en leerzame avonden zijn.

 De minimumleeftijd voor deelname aan de BOS is 16, maar de K.N.V.B. laat  ook kandidaten van 15 jaar toe. Bij goed gevolg en als zij dit seizoen nog 16 worden het BOS diploma krijgen en anders het juniorcertificaat. Dit certificaat kan dan bij het bereiken van de 16 jarige leeftijd omgezet worden in het BOS diploma.

 Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen neem dan contact met me op, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pim Olthuis

Scheidsrechterscoördinator Sportclub Silvolde