In 2013 wint de dan 14-jarige Laura van Kaam The Voice Kids. Het is nu bijna 10 jaar later en Laura heeft niet stil gezeten. Afgelopen voorjaar heeft ze haar eerste EP uitgebracht.

Ze heeft zich ontwikkeld als singer-songwriter en in haar eigen nummers is haar liefde voor country muziek duidelijk hoorbaar. Daarnaast heeft ze ook haar eigen bewerkingen gemaakt van liedjes van onder andere Dolly Parton en Johnny Cash. Vlak voor de corona periode begon ze in samenwerking met bloemist Bart Bresser uit Gendringen een tour op unieke locaties in de Oude IJsselstreek. Laura zorgde voor een bijzonder optreden en Bart kleedde op zijn sfeervolle manier de locatie aan.

Een optreden van Laura is altijd oprecht en puur. De naam voor de tour die ze begonnen heet daarom niet voor niets PUUR.

Dit jaar kan ze eindelijk die toer afmaken en de volgende van de reeks gaat plaatsvinden in het buurtschap Veldhunten tussen de vijvers van Vijverplantenland.
Speciaal voor de gelegenheid is er een opening naar de verborgen tuin gemaakt vanaf de parkeerplaats van voormaling Café De Zon.

Ook hier is er, net als bij de andere PUUR concerten, lokaal talent aanwezig en deze keer zijn dit er twee: Jan Elburg en Eva ten Have. Zij zullen elk als gastartiest ook een optreden verzorgen.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar die te bestellen zijn op de website www.lauravankaam.nl