Vanavond is de competitie wedstrijd GWVV - vv Sprinkhanen gespeeld. Sprinkhanen won de wedstrijd overtuigend met 1-5. In de eerste helft zag het er naar uit dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. In de 2e minuut krijgt GWVV al een klein kansje maar de bal die vanaf links voorlangs wordt gegeven kan door de inglijdende Niels Schweckhorst net niet bereikt worden. In de 6e minuut gaat GWVV defensief de fout in waardoor de aanvaller van Sprinkhanen vrije doortocht heeft op het GWVV doel en de bal langs keeper Casper Bussink schuift. In de 11e minuut kent de scheidsrechter terecht een penalty toe aan Sprinkhanen nadat een speler wordt onderuit gehaald. De penalty wordt feilloos binnengeschoten 0-2. In de 15e minuut wordt de bal vanaf rechtsachter hoog in het centrum gepompt die vervolgens wordt door verlengd op links waar Ron Prinsen de bal aanneemt en de bal in de verre hoek kan binnenschuiven. 1-2. In de 35e minuut behoedt Casper Bussink GWVV voor een grotere achterstand door een vrije trap netjes te stoppen. In de 38e minuut had GWVV op voorsprong moeten komen nadat Niels Schweckhorst de bal van een Sprinkhanen verdediger ontfutselt en de bal vanaf links voorzet op Jelle Visser die de bal vervolgens direct op doel schiet, de keeper van Sprinkhanen redt deze bal ternauwernood. In de 43e minuut is het weer Sprinkhanen die het de GWVV defensie lastig maakt en door goed combinatiespel de nummer 6 bereikt die de GWVV defensie laat staan, vervolgens de achterlijn bereikt en de bal achter Casper Bussink kan schuiven. 1-3. Toch deed de ruststand niet vermoeden dat het voor GWVV al gebeurd zou zijn want beide teams wilden graag voetballen waardoor het spel heen en weer golfde. Na de rust had GWVV de marge kunnen verkleinen maar het schot van Dominiek Seinhorst wordt gekeerd door de Sprinkhanen keeper. In de 69e minuut vergroot de Sprinkhanen de voorsprong nadat de bal in paniek uit de GWVV centrum defensie wordt weggewerkt, de bal belandt vervolgens bij de linksvoor van Sprinkhanen die de bal vervolgens fraai binnenschiet. 1-4. Het duel was hierbij gelopen en GWVV was niet meer bij machte om het de Sprinkhanen lastig te maken. In de 75e minuut wordt nog de 1-5 gescoord door Sprinkhanen die de GWVV defensie wegspeelt. Eindstand 1-5.

Kortom een mooie 1e helft van beide zijden, de 2e helft was het echter al vroeg gedaan nadat Sprinkhanen de voorsprong vergrootte en GWVV hier niets tegeover kon stellen.

Volgende week zondag speelt GWVV tegen Westervoort te Westervoort aanvang 14:30 uur.

Kijk hier voor de Foto's van deze wedstrijd.