Het 1e elftal heeft vanmiddag een 2-0 zege behaald op RKPSC uit Pannerden. De beginfase leek het een hele leuke middag te gaan worden omdat Ron Prinsen al na 9 sec de openingstreffer maakte. De bal werd vanaf de aftrap op rechts gegeven die vervolgens door Jelle Visser meteen op de links vrij staande Ron Prinsen werd gepasst. Ron kwam vanaf links vrij voor de doelman te staan en schoof de bal achter de RKPSC doelman. In de 11e minuut had RKPSC langszij kunnen komen maar de bal die uit een verdedigingsfout voor een RPSC aanvaller belandde werd voor zijn voeten door keeper Sven te Kaat weg gegraaid. Beide elftallen konden hierna niet echt imponeren, toch was het in de 25e minuut Cas de Neling die de 2-0 aantekende. Een hoge bal die uit de kluts op de zestien terecht kwam werd goed doorgekopt door Thomas Wissing waarna de doorlopende Cas de Neling de bal eenvoudig langs de keeper kon schuiven. Voor rust was RKPSC nog één keer gevaarlijk maar de bal werd voorlangs geschoten. De 2e helft was qua spelpeil nog minder dan de 1e helft. Toch kroop GWVV met deze stand niet in zijn schulp maar probeerde met opportunistisch voetbal de wedstrijd definitief op slot te gooien. In de 70e minuut lukte dit dan ook bijna maar tot 2x toe werd een voorzet vanaf rechts door Ron Prinsen op de vrij staande Cas de Neling geblokt door de RKPSC verdediging. De hieropvolgende corner werd bijna binnegekopt door Merijn van Arragon, de bal ging maar net over. RKPSC wou wel heel graag maar stuitte echter elke keer op de stugge GWVV defensie. Een wedstrijd waarbij de toeschouwers niet werden vermaakt, maar GWVV wel drie punten wist bij te schrijven. Deze drie punten zijn in deze fase van de competitie wel belangrijk omdat de verschillen zich nu na 7 gespeelde wedstrijden beginnen af te tekenen.

Volgende week is er een vrij weekend waarna op 30 oktober de wedstrijd tegen koploper Doetinchem wordt gespeeld op de Bezelhorst te Doetinchem aanvang 14:00 uur.

Bekijk hier de foto's van de wedstrijd GWVV - RKPSC.